Ihavehope
Fanka BB :)
1 maleństwo to będzie, pierwsza ciąże straciliśmy w styczniu tego roku a jak u Ciebie?O! I tego trzeba sie trzymać
Który dzidziuś w planach? Jak juz pytałam, to przepraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 maleństwo to będzie, pierwsza ciąże straciliśmy w styczniu tego roku a jak u Ciebie?O! I tego trzeba sie trzymać
Który dzidziuś w planach? Jak juz pytałam, to przepraszam
Oj, przykro mi, że musieliście to przejść Tym razem musi byc pozytywne zakończenie1 maleństwo to będzie, pierwsza ciąże straciliśmy w styczniu tego roku a jak u Ciebie?
SHBG | 70,60 | nmol/L | 18,2 | 135,5 |
DHEA-S | 204,80 | ug/dL | 18 | 391 |
Testosteron | 0,56 | ng/mL | 0,1 | 0,75 |
ja clo brałam 3-7 dc może uda się bez clo mieć owulke trzymam kciukiJestem po badaniach! Wyniki... chyba nawet ok. W porównaniu do FSH i LH które jest tragiczne
Jeszcze czekam na wynik androstendium i 17-Oh progesteron (ma byc za 3 dni)
Niestety na stymulację w tym cyklu się nie załapie, bo clo z tego co pamietam trzeba brać od 3-5dc. Ja po konsultacji bede miała 13dc
SHBG 70,60 nmol/L 18,2 135,5
DHEA-S 204,80 ug/dL 18 391
Testosteron 0,56 ng/mL 0,1 0,75
Ja brałam przy pierwszej ciąży, ale to juz 4 lata temuja clo brałam 3-7 dc może uda się bez clo mieć owulke trzymam kciuki
Cześć dziewczyny jestem nowa ale śledzę forum od jakiegoś miesiąca [emoji16]
Staramy się z mężem o dzieciątko od pół roku póki co nie wychodzi mimo że od drugiego miesiąca starań stosujemy testy owulacyjne pięknie wychwytujące pik lh [emoji2368]
Kiedyś już sie staralismy też około pol roku ale przerwalismy starania i od grudnia lecimy z tematem od nowa
Dzisiaj mam termin @, jeszcze nie nadeszła ale test z rana negatywny więc zapisuję sie wstępnie na czerwcowe
Cykle mam regularne 28-29 dni z tym że moja @ potrafi trwać po 10 dni (w tym miesiacu nawet 12 dni ), pik lh co miesiąc 18 dc więc lutealna trwa 9-10 dni [emoji2368] w kwietniu i marcu plamienia po owu pasujące do niedomogi lutealnej ale w kwietniu zrobiłam progesteron i teoretycznie ok bo 22 a lekarz stwierdził że to pewnie od nadzerki. W tym miesiacu plamien o dziwo nie było ale kilka dni temu odebrałam cytologie i wyszło zapalenie (liczne granulocyty obojetnochlonne, erytrocyty, zmiany zapalne) :/ może to jest przyczyną tego że nie wychodzi [emoji2368]
Trzymam kciuki za Was kciuki [emoji113][emoji110]
Tak, atmosfera jest świetna [emoji7]To tak jak ja, również czytam, raczej się nie udzielam [emoji4] ale da się zauważyć, że atmosfera jest tu super i dziewczyny są dla siebie mega pomocne i życzliwe.
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i szczęśliwego testowania. Ja walczyłam do tej pory z niedoczynnością, udało mi się w końcu wyprostować wyniki i czerwcowe testowanie będzie moim pierwszym. Nie nastawiam się na sukces za pierwszym razem, ale muszę przyznać, że jestem podekscytowana.
Pozdrawiam ciepło
Witamy i powodzenia. Pierwsze testy to wielka ekscytacja i niech ten pierwszy bedzie ostatnim na ten rokTo tak jak ja, również czytam, raczej się nie udzielam ale da się zauważyć, że atmosfera jest tu super i dziewczyny są dla siebie mega pomocne i życzliwe.
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i szczęśliwego testowania. Ja walczyłam do tej pory z niedoczynnością, udało mi się w końcu wyprostować wyniki i czerwcowe testowanie będzie moim pierwszym. Nie nastawiam się na sukces za pierwszym razem, ale muszę przyznać, że jestem podekscytowana.
Pozdrawiam ciepło