reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

ej ja tez tak mam ze tylko do mnie dzwonia i mi budza wiktora. a na dodatek w naszej komorce znajduja sie rury z woda i jak ktos ze spoldzielni chce je zakrecic to dzwonia i chca ode mnie klucze do komorki. potem nawet z domu nie moge wyjsc bo czekam az mi je zwroca :/

reklama
ja wkladam do wybielacza do pieluch jest super kolory ani troche nie wyblakna a plamy znikaja tylko trzeba moczyc 24h :)
wogole wszystko usuwam tym wybielczem nawet z naszych ubran

Ja jednak najbardziej nie cierpie prasowac sterty ciuszkow, bo pieluszki czesto zostawiam mezowi bo on mowi ze jakby miał prasowac takie małe wdzianka to by sie pochlastał:baffled: I tak juz wszystkiego mu nie prasuje tylko to co jest najbardziej przy ciałku i inne jak sa b. pogniecione.

kurcza ja nie nawidze prasować naszych ubrań a małej uwielbiam (maz czasmi też poprasuje) za to NIECIEPRIĘ dawać jej leków - pluje tym na odległosć!!! I drze się tak jakbym ją mordowała i często właśnie przez to się krztusi..... Już nie wiem jak mam te leki podawac. ona juz dostaje histerii jak mnie widzi jak się zblizam a usteczka zacisnie w ciub i nie chce otowrzyć!!!!

reklama
No ja prasuję ubranka ale nie wszystkie, Angie a chce wam sie prasować te pieluchy? , ja prasowałam do końca 2 miesiąca, teraz skłądam i gotowe. Teraz już nie trzeba bo dzieciaczki duże są... z tym że ja pieluch używam do wycierania itp.

Do góry