reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

a ja nienawidzę, jak mi ktoś obudzi dziecko z drzemki :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: bo ona wtedy już nie chce zasnąć i taka niedospana maruda się robi :-(
kurcze, dzwonią sobie domofonem, z jakimiś ulotkami czy innym badziewiem, i nie wiem czemu dzwonią akurat do mnie?! toć ja na 4 piętrze, przedostatni przycisk... na parterze i na 1 mieszkają babcie które zawsze są w domu...

reklama
Z UBIERANIEM TO ODWIECZNY PROBLEM,ja zanim ja ubiore potem siebie,to ona jest juz cala zgrzana,zdenerwowana bo jej goraco
maxin, ubierz najpierw siebie, a potem ją. Wazniejszy by ona sie nie zgrzala, Ty przezyjesz (chyba, ze bardzo dlugo schodzi Ci ubieranie Natalki)
Ja najpierw Ale szykuje - ubieram sweterek, cieple skarpetki itd, potem ubieram siebie, zakladam buty, a dopiero wtedy ubieram malej kurtke, czapke czy kombinezon i laduje do wozka - duzo mniej krzyku jest wtedy, bo zaraz bo wsadzeniu do wozka praktycznie wyjezdzamy.

Ola_o, ja też mieszkam na IV piętrze, mam przedostatni przycisk i też zawsze do mnie dzwonią z ulotkami, listonosz, baba z jajami ;-) Jakieś przeklęte te nasze mieszkania :wściekła/y:

no właśnie, dzisiaj zadzwonił pan "do abonentów tpsa, czy może pani otworzyć?" a ja kurcze abonentem nie jestem, ale dziecko mi obudził :wściekła/y:

No własnie to jest jakies dziwne. Qzwa moj przycisk na domofonie jest na srodku i tez ciagle ktos dzwoni...a to z ulotkami a to z ziemniakami i tak w kołko:wściekła/y: Ja nie wiem jakies fatum czy co:confused:
Ja tez najpierw siebie ubieram a potem małego ewentualnie na koncu zazucam tylko kurtke i wychodzimy.

fakt a+t+ to dobre rozwiazanie;-)

czarownica przypomnialas mi,plamy po marchewce nie schodz jak nie zapiore od razu,i to mnie dobija,bo tyle bluzeczek zniszczonych,mimo,ze ma sliniak ubrany ,to czasami pozniej cos jej wyleci jak lezy na brzuszku i klops,plam nie schodzi,moze macie jakies sposoby na te plamy??? i czy mozna te stare plmy jakos usunac?????? please any help

nie wiem ja nie moge sprac w ogole te proszki typowo dla dzieci sa beznadziejene!! dzis kupilam VIZIR Sensitiv niby tez dla dzieci jak on nie bedzie plam puszczal to juz nie wiem co zrobic !!
wczoraj cala bielizne malej bluzeczki sliniki wladowalam na gotowanie i nic pralam w Jelpie i to pranie takie jakies jakby w wodzie bylo smaje prane!! jak nie zadziala vizir to sie poddaje
a w reklamach jest tak pieknie:dry:

czarownica raczej bym na to nie liczyła, ale mozesz sprobowac. Ja piore w niemieckim Persilu i tez nie schodzi. Czasami przed praniem poleje vanishem i wtedy niekiedy schodza plamy.
A jesli chodzi o halasy podczas snu, to moje dziecko nie umie spac jak jest cisza. Za to spi najdluzej jak ktos stuka i wierci, a u nas to codziennosc :-)

tez mam vanisch!! czsami dzialaa ale czesto od razu nie mam czasu zalewac plam i jak sa stare to tes dupa:( chcialam kupic ten persil dzis bo widzilam go i cena wyzsza myslalam ze moze zadziala ale skusilam sie narazie na vizir jutro powiem wam czy dziala

reklama
Do góry