reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czego najbardziej nie lubimy robić przy naszych aniołkach?

reklama
Ola moja kopie mnie tak od poczatku i to w blizne po cc:( moja ciagle sie obraca perfidnie przy ubieraniu i wyje:(

moja mnie kopie po cycach - wystarczy ze się nad nią nachylę a pna zawsze sobie wyceluje, a jak ją karmię na leżąco to juz mnie pare razy zdzieliła nogą w łono!!!!

U nas ostatnio ciężko z zasypianiem w dzień. Nie wiem czy przypadkiem nie idą kolejne zęby :-( :-( :-( Normalnie koszmar... A marudna jest jak nigdy i nawet pół minutki nie zajmie się sama... :-( :-( :-( :-(

A Ja Nieznosze Sprzatnia Po Lejacych Kupach,wyobrazcie Sobie Stokrtoka,dzis Wieczorem Zrobila Takie K..sko,ze Az Caly Lezak Zalala,ja Zauwazylm Po Chwili,a Ona Nie Wzruszona Bawil Sie Raczkami,nawet Nie Marudzila,wystraszyma Sie Pozniej, Jak Pupe Jej Mylam W Zlewie,och Fujjjjjj............ciezko Bylo Zdiac Te Obsrane Rzeczy,niewiem Jak To Sie Stalo,ze Bokiem Polecialo,jaki Jaki Jaki..............

Moja kopniaki serwuje codziennie, Od wczoraj NIENAWIDZE ubierać jej kombinezonu, wrzeszczy jak oparzona i jakaś kukłowata w nim jest i ciężko jakoś ją chwycić :p Maxin :)))))))))))))))) Tak wogóle to nie działają mi Emotikonki :p

Ala az tak nie kopie ale za to wciska we wszystko paluszki u nog, czyli w nas tez - boli. No i straaaaaaaaasznie krzyczy. Po prostu jakby miala kilka lat i mega bunt hehe. Krzyczy jak sie wkurza, jak sie bawi... Uszy pekaja. :no: No i ewe - moja tez sie strasznie drze jak ją laduje w kombinezon (i jak ubieram czapke) :wściekła/y:

reklama
oj ale marudy hihihi :) to ja tez pomarudze
dalej nie cierpie mu obcinac paznokci buu, przebierac pieluchy bo mi zwiewa przy tym ani minuty nie wylezy na plecach, przy ubieraniu jeszcze wytrzymuje ale nie po kapaniu bo wtedy sie drze nie wiadomo o co:confused: jak se przypomne to jeszcze napisze teraz jakos nie mam weny....

Do góry