reklama
kornelia
Fanka BB :)
Ostatnio jak byłam z Idą u fryzjerki panicznie wystraszyła sie pani, której robiono balejaż i miała folię na głowie. Najpierw z 10 minut przyglądała się jej wielkimi oczami, a potem, jak przemyślała sprawę, w ryk. Ryczała z kwadrans
Basia
Majowa mamusia 2005
Hej,M się boi pralki.Szczególnie włączonej,wystarczy,że się światełko pali."buu" i do łazienki nie wejdzie.I kupiliśmy taka drewnianą huśtawkę,co się w drzwiach wiesza i też się jej boi :
za to Piotrus zyje z pralką za pan brat...
potrafi zbierac wszystkie ciuchy z łazienki, z pokoju, do tego moje klapki.. i wpakowac do bębna....z komentarzem.."Wkłada itrus"
dobrze ze jeszce nie przychodzi mu do głowy wlaczenie jej..
choc i takie akcje były, ale mu mówie ze nie wolno...
a jak ja wlaczam pralke to słychac takie chcrakterystyczne pikanie, jak ustawiam temp/wirowanie....
To piotrus mówi..",mama cyka"... i w ogóle "mama cyka" jak otwiera dzrzwi do bloku.. i jak klika w klawiature to tez "cyka"..
ostatnio Piotrus sam "cyka" w klawiature...
A ja zauwazyłam, ze Piotrus boi sie... starszych facetów, dziadków...
Acha i jak w teletubisiach szły zwierzatka, i przypłynely statki.. to normalnie uciekl od telewizora do mnie, tak sie wystraszył,..... ale jak juz n-ty raz to oglada, to sie przestał bac..
M już się pralki nie boi.Pranie wkłada/wyjmuje (najlepiej brudne z czystym razem).Ale do piorącej czuje spory respekt,chociaż już podchodzi i puka w szybkę.I potem wszystkim opowiada jak się prało,wg niego to się kręci jak kola u traktora
A on sie teraz boi wyciągu nad kuchenką.Raz mąż niechcący przy nim właczył,bo tak to zawsze tam lampkę tylko używamy (mamy małą kuchnię,jak coś robię to sadzam M na blacie,a mi płyta kuchenki służy za blat).I teraz on mi zawsze karze wyłaczyć lampkę
reklama
Hej,a ja po wielu latach znalazłam swoją ulubioną piosenkę Wimbaway i to jeszcze w wersji teledysku dla dzieci (ale to się inaczej tańczy ) Z biciem serca pokazałam M,a on stwierdził,że to "duch" i taaaak się rozplakał:-(
Mixy.pl - Portal dla dzieci
Mixy.pl - Portal dla dzieci
Podziel się: