reklama
u nas strachy są przejściowe
Adaś bał sie najpierw odkurzacza, a teraz asystuje dzielnie przy sprzątaniu
później była suszarka, teraz zaśmiewa się, jak ją włączam
potem drukarka, ale nią był raczej zafascynowany
a teraz boi się i tu UWAGA!! "małego głoda" z reklamy danio - tego, co jest na hipnozie
A. już 3 razy uciekł z pokoju z piskiem, jak była ta reklama, a dzis trzymalam go na rękach, żeby sie upewnic i wlazl mi prawie na głowę i tak mnie mocno trzymał za szyję. Och, co w tej małej główce sie dzieje, niepojęte..
Adaś bał sie najpierw odkurzacza, a teraz asystuje dzielnie przy sprzątaniu
później była suszarka, teraz zaśmiewa się, jak ją włączam
potem drukarka, ale nią był raczej zafascynowany
a teraz boi się i tu UWAGA!! "małego głoda" z reklamy danio - tego, co jest na hipnozie
A. już 3 razy uciekł z pokoju z piskiem, jak była ta reklama, a dzis trzymalam go na rękach, żeby sie upewnic i wlazl mi prawie na głowę i tak mnie mocno trzymał za szyję. Och, co w tej małej główce sie dzieje, niepojęte..
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Krystian nie pokazuje na razie jawnie strachu tylko czuje respekt, do niektórych przedmiotów, np. do odkurzacza nie podchodzi choć widzę że go korci :.
A raz oglądał reklamę na której jest taka duża zarazka albo coś, chyba domestosa i biedny miał taką minę :-[, ale nie uciekł.
A raz oglądał reklamę na której jest taka duża zarazka albo coś, chyba domestosa i biedny miał taką minę :-[, ale nie uciekł.
kornelia
Fanka BB :)
Ida jadła sobie ziemniaki z miski przyklenej do stołu. Próbowała ją oderwać, ale się dobrze przyssała (miska, nie Ida ). Tak się szarpała, aż miska oderwała się z głośnym cmoknięciem, a Ida podkówkę i w ryk ;D tak się przestraszyła
reklama
Kuba suszarkę i odkurzacz bardzo lubi. Rurki od odkurzacza sam z szafy wiecznie wyciąga i oczywiście chce próbować jak smakują.
Ostatnio wystraszył sie odgłosów rozwijania szerokiej taśmy klejącej. Czasmi boi się psa teściów, ale czasem są bardzo blisko siebie i jest ok.
Ostatnio wystraszył sie odgłosów rozwijania szerokiej taśmy klejącej. Czasmi boi się psa teściów, ale czasem są bardzo blisko siebie i jest ok.
Podziel się: