Wiesz co, bałam się oczywiście. Jestem w 20 tygodniu i nadal się boje to taki strach, który będzie do porodu, a później o zdrowie dziecka. Ale ja bardzo chciałam być znowu w ciąży. My też wiedzieliśmy jaka była przyczyna straty, bo zrobiliśmy badania genetyczne płodu. To nam pomogli podjąć decyzję o drugiej ciąży
U nas też były badania genetyczne, było badane 30 albo 40 chorób genetycznych, a wynik zdrowa genetycznie dziewczynka nastąpił obrzęk płodu do dziś nie wiem co było przyczyną. My z mężem wydaliśmy ok 10 tys zł na badania. I wiesz co jest najlepsze jedyna rzecz która wyszła to moja nietolerancja na kwas foliowy. Genetycznie, imunologiczne, wirusowo jesteśmy zdrowi pod każdym kątem, a lekarze w Pl i De rozkładają ręce bo nie ma się czego uczepić. Fakt miałam ostatnio wycięty wyrostek i może tu była przyczyna poprzednie ciążę ciągle z bólem brzucha ciągle myślałam że to pęcherz, albo macica bo ból był poniżej pępka. Czekam jak potoczy się dalej ciąża, ale jak wspominałam na lajcie.