reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas na ciąże- okres po poronieniu

Po tym bólu, który przeszłam przy poronieniu jestem na nią gotowa. Teraz jeszcze plamię i wygląda jak lekki okres. Ale jak plamienie ustanie to będę czekać z utęsknieniem za tym pierwszym okresem 😊
też tak czekałam. Chciałam już mieć wszystko za sobą i zaczynać z „czystą kartą”. Dziś zaczęłam 18 tydzień :)

reklama
Po poronieniu czekalam jakies 3-4 tygodnie na pierwszy okres i od razu po nim zaczelismy kolejne starania i sie udalo. Sa ponoc jakies badania, ze po poronieniu organizm jest nastawiony bardziej na ciaze i szybciej moze sie udac, ale ile w tym prawdy to nie wiem... Mi tez lekarz mowil, ze jak sie wszystko samo oczysci to smialo mozna od razu sie starac.

Po poronieniu czekalam jakies 3-4 tygodnie na pierwszy okres i od razu po nim zaczelismy kolejne starania i sie udalo. Sa ponoc jakies badania, ze po poronieniu organizm jest nastawiony bardziej na ciaze i szybciej moze sie udac, ale ile w tym prawdy to nie wiem... Mi tez lekarz mowil, ze jak sie wszystko samo oczysci to smialo mozna od razu sie starac.
To mega pocieszające. Wczoraj wieczorem znalazłam forum z 2008 roku, gdzie kobiety pisały o tym jak w 1 cyklu po poronieniu zaszły w szczęśliwą ciążę (forum czytałam do 2:40 w nocy, tak mnie wciągnęło 😂). Jestem gotowa, czekam aż przestanę plamić po poronieniu i wtedy poczekamy na okres.

To mega pocieszające. Wczoraj wieczorem znalazłam forum z 2008 roku, gdzie kobiety pisały o tym jak w 1 cyklu po poronieniu zaszły w szczęśliwą ciążę (forum czytałam do 2:40 w nocy, tak mnie wciągnęło 😂). Jestem gotowa, czekam aż przestanę plamić po poronieniu i wtedy poczekamy na okres.

Przykro mi z powodu twojej straty. Trzymam kciuki za powodzenie ☺️

Do góry