reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czas na nocniczek :)

Rubi z ogromna checia bym sie zapoznała z ta lekturą, poszukam może sama znajde. Kuba w tym wieku przynajmniej kupe wolal no i zawsze siadal na nocnik bez problemu a Mateusz odkad stał sie mobilny zwiewal z niego szybciej niz wiatr
hmmm post znalazlam ale dostepne to jest w wersji online?

reklama
nie wiem czyjest on line dostępne...
ale wiesz co...ja przecież mam skaner :-);-) co prawda nieumiak komputerowy jestem ale się postaram - jak nie dam rady to przeczytam i streszcze ;-)

qrde babochy, dobrze, ze sie tu wtrynilam, bo jakos o nocniku wogole jeszcze nie myslalam, a tu czytam, ze niektore sierpniowe dzieciaczki normalnie na tronie zasiadaja...... chyba polece dzis zakupic, bo i tak jedziemy po parasolke (korzystam, ze milioner w domu, jak taki wyrywny to niech buli :tak:) a czy jest jakas roznica miedzy chlopiecym a dziewczecym?

chyba nie ma wersji damskiej i męskiej ale dla facecika wskazany jest taki "z wysoką wypustką na przedzie" - to cytat z Giny Ford :-)
ze też wcześniej nie wzięłam tej książeczki do ręki...nie musiałabym się męczyć i nazywać owej wypustki "tym czymś" :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
sprawdzilam i jest taki zwyczajny, cene ma rowniez bardzo zacna bo 2.99, tylko nie jestem pewna czy ksztalt dobry, wiec pozwole sobie tu go wkleic z zapytaniem "czy ta wypustka wystarczajaco jest wysoka?"

czy lepszy taki

Ostatnia edycja:
mi ta żabka się też podoba i też się zastanawiam nad jej zakupem ale też nie wiem czy ta wypustka w nim jej wystarczająco wysoka. Najlepiej by było go zobaczyć na żywo...hmmm...moze jak w pon. będę w wawie to gdzies uda mi się go oblukać:-) to dam znać:-)

reklama
Aleks mi sie wydaje wystarczajaco wysoka to ci mówi mama 3 chłopców;-)W tym pierwszym mam na mysli

Do góry