reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czas na nocniczek :)

Kochane dziewczynki moja Amelka już sika na nocniczek i czasami zdarza się i kupka i z pewnością mniej pampersów używamy .To duży plus -ale to przecierz ja mam być czujna i jej przypominam ,że robimy siku i ona stęka i zazwyczaj robi siku .A znocy to przymusowo na nocio...

reklama
Kasia - brawo brawo brawo!!! i dla Matiego i dla ciebie za pomysł- że dobry sposób na niego znalazałś :) no i myślę że i powoli do kupy dojdziecie...chyba lepiej bez zbytnich nacisków bo to wstrzymywanie jest straszne - znam to...
nasz na nocnik nie chce siadać a teraz na urlopie to już w ogóle nie ma o czym mówić...choć dziś byłam w szoku bo obudził się w suchej pieluszce choć w nocy 3 razy był (.)!!! i strasznie interesuje się siusiakiem swoim i nie tylko swoim hihi wczoraj na plaży z dwuletnim kolegom sobie zabawe wymyślił- tamten podbiegał z siusiaiem do niego a Bartek łapał...niestety wyrodni rodzice bardzo szybko przerwali zabawe;) a na plaży zawsze go ubieram w kąpielówki i w sumie dopiero raz siusiu w nie zrobił!choć podejrzewam że zazwyczaj pewnie załatwia to do morza i dlatego nic o tym nie wiemy

Moja panna dokładnie w dzień urodzinek sama przyniosła nocnik i zrobiła kupkę :-), ale byłam dumna :-).
Coraz częściej nam się tak zdarza, a i ładnie mówimy już siii :-). Wiem, ze do pozbycia się pampka daleka droga, ale i tak dumna jestem.

Po wyciągnięciu nocnika po raz drugi moje dziecię chyba się przekonało i siku robi od trzech dni a dziś nawet chodziła za babcią bo chciała siku i kupę do nocnika :)

ja wreszcie kupiłam nocnik i dzis byla po kolacji premiera, jak zaczał stekac posadzilismy go i kupa byla w ciagu minuty
mam nadzieje ze jutro tez tak łatwo pojdzie - najwazniejsze ze wiem kiedy sie spodziewac

reklama
Do góry