Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tommee Teppee ma od 4 m-ca, mam taki i uwazam,ze duzo lepiej kupic juz taki od skończonego 6 m-ca. Ja kupiłam wczoraj do kompletu aventa zamiast smoczka zakładany dziubek niekapka i mały ślicznie z niego pije bez problemu :-) Praktycznie do razu załapalJasne że pamiętamy
A jeśli chodzi o picie to na razie wystarczy że dasz cyca..a potem może spróbuj kubka niekapka..są od 4 miesiąca...ale nie pamiętam jakiej firmy!
Doskonale Cie rozumiem i mnie jest podobnie cały czas ćwiczymy...juz czasami mam dość...w nocy wypije z butli ściagnięte mleko ale co innego odpada....czesc dziewczyny- kiedys pisalam na grudniowkach- nie wiem czy mnie pamietacie
moj maly wcale nie toleruje butli- tylko cyc
kaszki i zupki ale tylko z lyzeczki- herbatki i soczki nie dla niego- bo nie pije.
własnie zamowiłam kubek niekapek i okaze jak pojdzie u nas...Tommee Teppee ma od 4 m-ca, mam taki i uwazam,ze duzo lepiej kupic juz taki od skończonego 6 m-ca. Ja kupiłam wczoraj do kompletu aventa zamiast smoczka zakładany dziubek niekapka i mały ślicznie z niego pije bez problemu :-) Praktycznie do razu załapal![]()
Doskonale Cie rozumiem i mnie jest podobnie cały czas ćwiczymy...juz czasami mam dość...w nocy wypije z butli ściagnięte mleko ale co innego odpada....
Używa może któraś z was smoczków do karmienia TT? Tam w kategorii 6+ są z 3 i 4 kropelkami i tak się zastanawiam czy te z 4 kropelkami to są do kaszki
No i następne pytanie, jak szykujecie kaszkę mleczno-ryżową na noc w butli to bezpośrednio po przygotowaniu trzeba ją zjeść czy mogę przygotować, później kąpiel i jedzenieNie zgęstnieje ta kaszka za bardzo?