lajtway
Fanka BB :)
Hm, u nas nie było problemów z butla- a ja chodzę na zajęcia odkąd Lidka skończyła tydzień więc butla musi być. My mamy dr browns- bałam się że po innehj ni8e będzie chciała cycya. Oprócz mleka daję też herbatki i to chyba one przekonały Lidke do smoka- ona herbatki uwielbia. Wiem, ze przy karmieniu piersia nie powinno sie ich podawac ale ja chyba mam dosc tluste mleko bo Lidka czesto chce po prostu pic- jeszcy, poplakuje, cyca nie chce- po herbatce wszelkie smutki mijaja.
I wiecie co, tyle czasu odciagam mleko a laktatora sie jeszcze nie dorobilam
Odciagam sobie reka, hehe
No i mojej Ksiezniczce tak jak RObercikowi tylko kilka razy chcialo sie opróżnić dwie piersi- chyba 3 razy po jednej było jej mało.
Problemów z wieczornym jedzeniem- odpukać- nie mamy. Były na początku ale dostawala wtedy smoka i jakos jej to samo minelo- kilka minut cyca a potem jej ulubiony kocyk, smoczek i przytulamy sie do mamusi. Czesto zasypia tez jak ją otulimy kocykiem i damy smoczka. Lezy tak sobie z nami na łóżkua potem ja przekładam do łóżeczka
I wiecie co, tyle czasu odciagam mleko a laktatora sie jeszcze nie dorobilam
No i mojej Ksiezniczce tak jak RObercikowi tylko kilka razy chcialo sie opróżnić dwie piersi- chyba 3 razy po jednej było jej mało.
Problemów z wieczornym jedzeniem- odpukać- nie mamy. Były na początku ale dostawala wtedy smoka i jakos jej to samo minelo- kilka minut cyca a potem jej ulubiony kocyk, smoczek i przytulamy sie do mamusi. Czesto zasypia tez jak ją otulimy kocykiem i damy smoczka. Lezy tak sobie z nami na łóżkua potem ja przekładam do łóżeczka