reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ćwiczymy ;)

Hihi No to dwa w jednym , aktywność na plus a i przyjemność z czekolady na plus [emoji3] ja to bym pewnie nie zjadła bo szkoda by mi było tego wysiłku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj zaliczyłam spacer godzinny ale bardzo wolniutko szłam, i gimnastykę własnej twórczości 30 minut wieczorem.

Dobrze, że jest ta grupa bo dodaje mi zapalu do działania, a już Iwonaimaja mnie bardzo motywuje:-)

Nie wiem czy już ten wątek jest zamknięty, ale może byśmy co jakiś czas np. co tydzień czy dwa w ten sam dzień się ważyły i pisały o naszych postępach :-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Oo zazdroszczę Iwona:) ja zapominam a raczej nie mam sily. Może zacznę rano ćwiczyć. Bo wieczory odpadają... Ale codziennie 2 h spacerku więc nie jest źle. Mi najbardziej brzuch przeszkadza, niby dopiero 3 miesiące po cesarce ale może jakieś delikatne brzuszki nie zaszkodza:p

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też umyłam schody szklo w barierce i lustra zawsze jakiś ruch dodatkowy a słyszeliście o tym rozejściu mięśni brzucha? Bo wtedy właśnie nie są zalecane brzuszki bo tylko pogłębiają problem. Ja też muszę znaleźć jakiś fajny trening na YouTube i rano cwiczyc bo faktycznie wieczorami to marzę o leczeniu do góry nogami.

To ja dziś rano 74,7kg docelowo 10kg mniej. Jak? kiedy? Nie wie :crazy:

reklama
ja wczoraj odpuściłam ćwiczenia i zjadłam kawałek ciasta bo byliśmy w gości,ale dzisiaj już poćwiczę wieczorkiem i zjem jeszcze kawałek szarlotki bo mama przyniosła,ale oprócz tego trzymam dietę w miarę;-) we wtorek się zważe bo będzie tydzien diety i ćwiczeń;-)

dzisiaj na obiadek rosół drobiowy i tarta ze szpinakiem i pieczarkami;-)

Do góry