reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ćwiczymy ;)

ja zjadłam na śniadanie 2 kromki chleba orkiszowego z kiełbaską krakowską i listkami szpinaku,a teraz na drugie śniadanie serek biały z rodzynkami.na obiad planuję zupę pomidorową z ryżem;-) i tak chleb bez smarowania,ser i zupa bez śmietany niestety;-)

reklama
U mnie na śniadanie 2 kromki chleba razowego z szynka z kurczaka gotowanego i ogórkiem + kawa z mlekiem, gorzej bedzie z drugim śniadaniem czy obiadem bo zaraz wychodzimy do dentysty [emoji24] ( dla mnie większy strach i stres niż poród - nienawidzę ) ale cóż zjadam stres albo inaczej on mnie zjada [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś byłam z malutkim na zajęciach eksperymentalnych pilatesowo-rozciągająco-tanecznych :p Znajoma układa plan zajęć dla mam z dziećmi i potrzebowała kogoś z malutkim dzieckiem i chustą, żeby przetestować. Zgłosiłam się na ochotnika i było fajnie. Dużo takich ćwiczeń na nogi, przysiady, rozciąganie, itd. Małemu się podobało bardzo, uśmiechał się ciągle do znajomej aż w końcu zaczął przysypiać w tej chuście i ze zmęczenia troszkę marudzić, ale godzine prawie dał rade.. no i ja też :)

Jaa * miało być.

Jawczoraj zrobiłam sobie musli crunchy ale za godzinę byłam znowu glodna i zjadłam parowki. Ale poszłam ba dwu godzinny intensywny spacer[emoji14]Obiad to ryż z kurczakiem ale smażonym i warzywami. Chcialabym parowar kupić :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry