reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ćwiczenia w ciąży

A ja dużo pływałam :) ale i ćwiczyłam w domu. Mam świtną książkę którą kupiłam w księgarni internetowej rodzinna.pl : "Aktywne 9 miesięcy".
Jest tam dużo porad związanych nie tylko z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży ale i porady jak się odżywiać etc. :) polecam gorąco ;-)

reklama
Generalnie wydaje mi się, że ćwiczenia są bardzo ważne w trakcie trwania ciąży. Nie można tego bagatelizować, bo cwiczenia naprawdę w dużym stopniu wpływaja na nasze zdrowie, samopoczucie i kondycję. Dobrym rozwiązaniem jest szkoła rodzenia, no ale niestety nie każdy ma czas na takie zajęcia chodzić. Na pewno dobrze jest się zaopatrzyć w książki z ćwiczeniami, albo w jakieś płyty, na których będą takie ćwiczenia przedstawione. Na przedporodem.pl widziałam coś takiego, warto tez przeglądnąć portale dla przyszłych mam i gazety poświęcone ciąży.

Do góry