reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Teraz doczytuje polskie normy na 3 punktowej i wychodzi dosc podobnie do naszych. Moniczka, wg tego cukry masz w normie. Dziwne[emoji848] Koniecznie napisz po wizycie bo jestem ciekawa.

Trzeba znaleźć normy w necie, w labo dają normy dla wszystkich, czyt. nie dla ciężarnych. Chyba mamaginekolog ma na blogu normy ale nie wiem czy dolne też.
20190228_164654.jpeg

Te 140 juz granica. Ja potrafie caly tydzien miec ladne wyniki a potem 2 zle. No ale ja mam diete.

reklama
Weźmy pod uwagę, że 140 to granica. 10 tydzień ciąży... Ja myślę, że to się może rozkręcić. Lepiej chyba słuchać lekarza i pilnować już.
Co więcej. Jak jest skierowanie do diabetologa to diabetolog po prostu dla formalnosci sprawdza, czy te cukry skaczą, bo to mu zalecili w skierowaniu.

Do góry