reklama
Konwalia90
Fanka BB :)
Dziewczyny a uzywacie ksylitolu? Jak cukry po nim? Naprawde nie skacza?
Ennis92
Ja nie używam. Lekarz mówił że w ciąży nie wolno i na necie też tak piszą. Używam SucralozyDziewczyny a uzywacie ksylitolu? Jak cukry po nim? Naprawde nie skacza?
Konwalia90
Kurcze zaczelam czytac i tak naprawde o wszystkich tych zamiennikach sa kiepskie opinie...Ja nie używam. Lekarz mówił że w ciąży nie wolno i na necie też tak piszą. Używam Sucralozy
Ennis92
Ja slodze jedynie herbatę a tych pijam może 2 w ciągu dnia? Daje zwykły cukierKurcze zaczelam czytac i tak naprawde o wszystkich tych zamiennikach sa kiepskie opinie...
Konwalia90
Ja ogolnie nie slodze nic...ale czasami mam ochote na cos slodkiego...i tak kombinuje dzisiaj co to moze bycJa slodze jedynie herbatę a tych pijam może 2 w ciągu dnia? Daje zwykły cukier
Okiennica
Ja w ogóle nie wiem, do czego mogłabym go używać. Herbaty nie słodzę, a jak robię ciasta dla gości czy rodziny, to daje normalnie cukier, tylko ja zawsze zmniejszam ilość bo my lubimy takie mało słodkie ciasta. I jak zjem kawałek takiego ciasta, to się dobrze czuję, ale słodkie jem na podbudowie konkretnego posiłku - po jakimś mięsnym daniu itd. Wtedy nie mam jazd.Dziewczyny a uzywacie ksylitolu? Jak cukry po nim? Naprawde nie skacza?
@renisus i jak po tym popcornie? Też czasami nawet bym sobie zjadła, bo bardziej mnie ciągnie na słone niż na słodkie.
renisus
Bede testowac wieczorem. Po ikei mialam cukier 9,0 (162) ale warto bylo zaszalec.Ja w ogóle nie wiem, do czego mogłabym go używać. Herbaty nie słodzę, a jak robię ciasta dla gości czy rodziny, to daje normalnie cukier, tylko ja zawsze zmniejszam ilość bo my lubimy takie mało słodkie ciasta. I jak zjem kawałek takiego ciasta, to się dobrze czuję, ale słodkie jem na podbudowie konkretnego posiłku - po jakimś mięsnym daniu itd. Wtedy nie mam jazd.
@renisus i jak po tym popcornie? Też czasami nawet bym sobie zjadła, bo bardziej mnie ciągnie na słone niż na słodkie.
slodkatrojeczka
Ja zjadlam pół paczki chipsów. Cukier ok. Nie zamierzam tego nadużywać, ale już taką chęć miałam... No i nakupowałam drożdży, będę robiła pączki w środę. Może zjem jednego
reklama
Ennis92
Ja po popcornie mam spoko cukry nigdy więcej niż 7 (126)
Dziś cały dzień cukru w okolicach 5(90) a ja ciągle głodna jestem. Za godzinę idziemy na obiad do teściów i już mi żołądek skręca a że 30 minut temu zjadłam 3 kanapki [emoji23][emoji23]
Dziś cały dzień cukru w okolicach 5(90) a ja ciągle głodna jestem. Za godzinę idziemy na obiad do teściów i już mi żołądek skręca a że 30 minut temu zjadłam 3 kanapki [emoji23][emoji23]