reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Trochę jestem. Wszystko mnie boli, cała noc nie spałam.Ennis to juz 3 pomiar, zadzwon. Moze zwieksza Ci dawke insuliny.
Ja dzisiaj cukry w normie, ale jakos kiepsko sie czuje.
Ennis a Ty przypadkiem nie jestes poddenerwowana dzisiaj?
renisus
Na ksiazce do pomiarow powinnas miec numer. Moze zrelaksuj sie przed nastepnym jedzeniem, bo sama wiesz ze to tez ma znaczenie.
Mialam pisac w innym watku, ale wylecialo mi z glowy. Mnie spojenie bolalo i w pierwszej ciazy i boli teraz. Jak chodze to zadyszke lapie, czuje jakby maly mial wyleciec. A jeszcze tak niedawno biegalam. Taki czas, juz z gorki [emoji8]
Mialam pisac w innym watku, ale wylecialo mi z glowy. Mnie spojenie bolalo i w pierwszej ciazy i boli teraz. Jak chodze to zadyszke lapie, czuje jakby maly mial wyleciec. A jeszcze tak niedawno biegalam. Taki czas, juz z gorki [emoji8]
Ennis92
No właśnie ta książeczkę posialam no nie używam mam aplikacje która łączy się z monitorem przez bluetooth i odrazu z klinika. Dzięki temu jak dzwonie czy piszę email to mają wgląd.Na ksiazce do pomiarow powinnas miec numer. Moze zrelaksuj sie przed nastepnym jedzeniem, bo sama wiesz ze to tez ma znaczenie.
Zdrzemne się.
Konwalia90
Czytałam, że infekcja moze podnosic poziomy cukru...tak samo stres...i u mnie to akurat sie sprawdza jak mam jakis stres to cukier powyzej 130 a normalnie po posilku mniej niz 110..Cukry rano 5.4
Znowu będzie jazda w dzień. Może trzeba insulinę więcej na noc. No cóż...
A ja chyba chora, wszystko mnie boli i marudzę.
Wiec na Twoim miejscu bym nie panikowała jeszcze tylko poczekała pare dni moze sie unormuje bo wczeaniej mialas przeciez ladne wyniki
Ennis92
Razem z rozwojem ciąży wzrasta zapotrzebowanie na insulinę. Ale zgadzam się ze stres i choroba robi sowoje.Czytałam, że infekcja moze podnosic poziomy cukru...tak samo stres...i u mnie to akurat sie sprawdza jak mam jakis stres to cukier powyzej 130 a normalnie po posilku mniej niz 110..
Wiec na Twoim miejscu bym nie panikowała jeszcze tylko poczekała pare dni moze sie unormuje bo wczeaniej mialas przeciez ladne wyniki
Mi już nawet o numerek nie chodzi tylko o to jak się czułam bo było fatalnie. Napisałam dziś do nich czekam na odpowiedź
reklama
Konwalia90
No tak...jeśli juz organizm daje znac ze cos jest nie tak to trzeba reagowac...Razem z rozwojem ciąży wzrasta zapotrzebowanie na insulinę. Ale zgadzam się ze stres i choroba robi sowoje.
Mi już nawet o numerek nie chodzi tylko o to jak się czułam bo było fatalnie. Napisałam dziś do nich czekam na odpowiedź