reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ryż, mięso mielone, cebula, pieczarki, jedna pokrojona papryka i do tego koło 300ml sosu pomidorowego. Doprawilam papryką ostrą i słodką, oregano, bazylią, tymiankiem, solą himalajską i pieprzemSlodkatrojeczka, czym nadziewałaś paprykę? Wygląda smakowicie :-)
slodkatrojeczka
Jak nie jadłam w ogóle od wczoraj godz. 18 to cukier będzie mocno szalał? Nie wiem kiedy cos zjem, bo jeszcze sie nie do końca dobrze czuję.
Okiennica
Jak długo nie dorzucasz do pieca, to organizm powinien zacząć czerpać z własnych zasobów i zamieniać tłuszcz na cukier i uwalniać go do krwi.Jak nie jadłam w ogóle od wczoraj godz. 18 to cukier będzie mocno szalał? Nie wiem kiedy cos zjem, bo jeszcze sie nie do końca dobrze czuję.
Jeśli ktoś ma duże problemy z gospodarką cukrową, to organizm nie umie wymierzyć ile tego cukru dawkować i stąd czasami cukier może skoczyć bardzo wysoko, ale po prostu sobie zmierz i będziesz wiedziała, jak jest u Ciebie.
Może poczujesz się lepiej i uda Ci się coś lekkiego zjeść :-)
Dzięki!Ryż, mięso mielone, cebula, pieczarki, jedna pokrojona papryka i do tego koło 300ml sosu pomidorowego. Doprawilam papryką ostrą i słodką, oregano, bazylią, tymiankiem, solą himalajską i pieprzem
slodkatrojeczka
Narazie jest 91. Więc mniej więcej tak jak co rano. Postaram się coś zjeść.
slodkatrojeczka
Zanim w koncu postanowiłam coś zjeść to cukier dowalił do 110. Teraz zjadłam kanapke. Będę żyć
Podrzucę wam artykuł o cukrzycy ciążowej, chociaż zaraz to wy będziecie ekspertkami, ale niektóre rzeczy warto wiedzieć, zwłaszcza co po porodzie
renisus
Dziekujemy [emoji8][emoji8]Podrzucę wam artykuł o cukrzycy ciążowej, chociaż zaraz to wy będziecie ekspertkami, ale niektóre rzeczy warto wiedzieć, zwłaszcza co po porodzie
Laski jakie plany na tlusty czwartek? Ktos ma jakies przepisy?
Ennis92
Mam zamiar zjeść paczka. I zrobić bezglutenowe sconsy.Dziekujemy [emoji8][emoji8]
Laski jakie plany na tlusty czwartek? Ktos ma jakies przepisy?
reklama
renisus
Ja mysle o pieczonych paczkach ze slodzikiem. Ale nie wiem czy to do paczka bedzie podobne. Ennis a paczka polskiego, czy pieczonego angielskiego?Mam zamiar zjeść paczka. I zrobić bezglutenowe sconsy.
Aaa dzisiaj jadlam omleta z maka orkiszowa i serem zoltym. Cukier w normie, hurraaa!