reklama
Ennis92
Fanka BB :)
7 marca ale dziś email poszedł. Dziś cukry są okEnnis pytalam juz?. Kiedy masz diabetolog?
renisus
O to dzien po mnie. Dobrze ze cukry ok.7 marca ale dziś email poszedł. Dziś cukry są ok
Ennis92
Dostałam email mam zwiększyć insulinę wieczorem i wprowadzić szybko działająca do śniadaniaO to dzien po mnie. Dobrze ze cukry ok.
renisus
Ennis, dobrze ze maila wyslalas. Ja zjadlam makaron brazowy z serem w pracy i po pol godziniy mialam odlot i myslalam ze fikne. Po godzinie cukier 9,1(163), wypilam sporo wody i 2 godzinach 8,3 (149). Juz 2 raz podchodze do tych muszelek i jednak nie dla mnie. Jutro znowu salatka do pracy.
Ennis92
Ja wczoraj miałam 9.8 (177) to myślałam że umrę. Ja nie wiem jak ludzie żyją przed diagnoza z cukrami 25 i więcejEnnis, dobrze ze maila wyslalas. Ja zjadlam makaron brazowy z serem w pracy i po pol godziniy mialam odlot i myslalam ze fikne. Po godzinie cukier 9,1(163), wypilam sporo wody i 2 godzinach 8,3 (149). Juz 2 raz podchodze do tych muszelek i jednak nie dla mnie. Jutro znowu salatka do pracy.
Ewna4
Hej dziewczyny. U mnie cukry na czczo dalej powyżej 100 więc 2 dni temu zwiększyłem dawkę insuliny do 5j na noc. Dziś rano 130 WTF? Od wczoraj bóli mnie żołądek i mam mdłości i cukier wysoki. Myślicie że może być jakiś związek z tym. Dodam że cierpię na nerwicę choć teraz w ciąży jest w miarę, ale jednak. Dietę staram się trzymać , choć że względu na mój żołądek nie jem surowych warzyw, bo później umieram
Ennis92
Hej.Hej dziewczyny. U mnie cukry na czczo dalej powyżej 100 więc 2 dni temu zwiększyłem dawkę insuliny do 5j na noc. Dziś rano 130 WTF? Od wczoraj bóli mnie żołądek i mam mdłości i cukier wysoki. Myślicie że może być jakiś związek z tym. Dodam że cierpię na nerwicę choć teraz w ciąży jest w miarę, ale jednak. Dietę staram się trzymać , choć że względu na mój żołądek nie jem surowych warzyw, bo później umieram
Może być od tego. Ja wczoraj dostałam wiadomość od mojego diabetologa że mam zwiększyć ilość tabletek na młodości i niestrawność bo to mi cukier podnosi bo organizm się buntuje.
No i też zależy co zjadłas wczoraj i o której. To też może mieć wpływ mimo większej ilości insuliny. Ja już 26j
reklama
Ennis92
Polecam wejść na główny temat albo na tabletkę i sobie zobaczyć.A tak w ogóle to na kiedy macie terminy? Ja 17.06 cc