Na weselu ?? Iść o 22 spać?Podasz o 22 i idziesz spać. Ja tak robię [emoji2368]
reklama
Ennis92
Fanka BB :)
A nie doczytałam że na weselu. Normalnie bierzesz i 22 i bawisz się dalej. Ja czasem biorę o 22 i gram w gry z chłopem do 4 rano. Jak kto lubi. To że nie pójdziesz spać nic nie zmieni.Na weselu ?? Iść o 22 spać?
No a jedzenie ? A to nie jest tak, że brak snu powoduje wysoki cukier ?A nie doczytałam że na weselu. Normalnie bierzesz i 22 i bawisz się dalej. Ja czasem biorę o 22 i gram w gry z chłopem do 4 rano. Jak kto lubi. To że nie pójdziesz spać nic nie zmieni.
Ennis92
Ja bym tam jadła. Jak siedzę do 4 to jem. Co do broau snu to raczej nie, chociaż to i tak pewnie od organizmu zależy.No a jedzenie ? A to nie jest tak, że brak snu powoduje wysoki cukier ?
Pewnie i ja będę bo szkoda być na wesele i nie jeść ;pJa bym tam jadła. Jak siedzę do 4 to jem. Co do broau snu to raczej nie, chociaż to i tak pewnie od organizmu zależy.
Czekaj wcześnie tzn ? Bo ja wstaje ok 6-8 ;pNie mogę tak wcześnie wstawać [emoji849] cukier 102
Ennis92
7-8 [emoji23] chłop mnie obudził I już zasnąć nie moglam [emoji23] bo ja normalnie wstaje koło południaCzekaj wcześnie tzn ? Bo ja wstaje ok 6-8 ;p
reklama
Ennis92
Ciekawe jak w nocy masz [emoji848] bo np jeśli w nocy Ci spada za bardzo to organizm daje sygnał wątrobie żeby "wywaliła" glukoze w postaci glukagonu i to cukier podnosi i rano może być wysoki. Dawn Phenomenon to się nazywa jest dobrze pamiętam. Może jedzenie przed samym snem by pomogło?Jak meftormina ogarnela cukry w dzien, tak na czco mam za duze. Dzisiaj mialam 5,9 to jakies 106 ? I skad sie pytam, skad taki cumier jak po kolacji mialam mniejszy [emoji15]