reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Moja to w ogóle zaszalała i powiedziała, że do 15. o_O
To poleciała

Patrzcie co jadłam. Pyszne było. Nigdy bym nie pomyślała żeby zestawić truskawki, borówki i granat z sałata. Do trgo był kurczak i bekon.
Snapchat-81182286.jpeg

Kobiety kończą i z dawkami po 60j na noc :) Insulina nie zaszkodzi, w normalnych warunkach organizm sam wytwarza ile trzeba. A teraz trzeba sobie pomóc :) U mnie działa, jutro zaczynam 31 tydzień, we wtorek mam diabetologa i w sumie pojadę tylko oddać kartkę z pomiarami z 2 tygodni, bo jest dobrze. Cieszę się, że jest dobrze ale kurde znowu muszę jechać tam i sterczec w rejestracji żeby wejść do gabinetu na dwie minuty...
No właśnie mam nadzieję,że nie będę chorowała po ciąży. Ta choroba jest straszną...ja jestem w 33 tygodniu i kolejki do mojego diabetologa też są zajebiście długie. Ostatnio jak byłam to z 2 h siedziałam. Obled [emoji2962] same ciężarne oczywiście...

No właśnie mam nadzieję,że nie będę chorowała po ciąży. Ta choroba jest straszną...ja jestem w 33 tygodniu i kolejki do mojego diabetologa też są zajebiście długie. Ostatnio jak byłam to z 2 h siedziałam. Obled [emoji2962] same ciężarne oczywiście...
U mnie wchodzisz na wyznaczoną godzinę. Ale przed wizytą trzeba się w rejestracji odhaczyc a tam zawsze mega kolejka. I jeszcze po wyjsciu od lekarza trzeba się zarejestrować na kolejną wizytę i znowu ta kolejka...A brzucha nikt oczywiście nie widzi [emoji23] ja tam dłużej jadę niż jestem w przychodni ;)
I też mam nadzieję, że mi to nie zostanie. Bo jednak 2 ciaze nie miałam a tu trzecia i cukrzyca cholera wie skąd...

reklama
2h... Zazdroszczę :D
Ostatnio w poczekalni do diabetologa 5h plaszczyłam tyłek na krześle...
Za tydzień wyjadę jeszcze szybciej ;)

Do góry