reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

Bo insulina ma działać 24 godziny :) u mnie stoi na 4j i narazie jest dobrze :) Jutro planuje zjeść coś w McDonald's [emoji23] Pewnie skończę z sałatką ale zawsze to coś [emoji23][emoji23]
Tak właśnie sobie pomyślałam że pewnie to ta insulina jeszcze działa :)
Sałatka czy nie sałatka zawsze to McDonald's [emoji1]

reklama
Dietetyk podniósł mi insulinę na noc do 42j
Na dzień 20j
Do śniadania ta rapid na 6j i do kolacji 2j jeśli jem ryż czy ziemniaki.

No i się dowiedziałam że pewnie jeszcze w górę pojdziw skoro teraz mało się ruszam
O kurna ale żeś masz zawirowania z tą insuliną. Ja byłam na spacerze właśnie tak z ok 1,5. Później znowu idę żeby dać tym cukrom popalić.

Z tym wstrząsaniem to się czytało jak byście jakieś martini wciągały ;-)

Ennis, ale Ci szybko dawka rośnie! Ale z drugiej strony, Ty jesteś kilka tygodni do przodu w stosunku do części z nas, więc nas też to może czekać...

Z tym wstrząsaniem to się czytało jak byście jakieś martini wciągały ;-)

Ennis, ale Ci szybko dawka rośnie! Ale z drugiej strony, Ty jesteś kilka tygodni do przodu w stosunku do części z nas, więc nas też to może czekać...
Ja mam cukrzycę tak czy siak, moja trzustka I tak po dupie dostaje bez ciąży więc się nie dziwię że insulina tylko szkoda trochę że aż tyle, zaraz miarki zabraknie bo najwięcej na raz jest 60j [emoji23][emoji85] a ja już 42 na raz
O matko ;/ bierz coś...Tylko kurna co ? Chciałam polecić syrop z cebuli z cukrem ale to ma przecież cukier to bez sensu ;(
Można syrob z cebuli ale bez cukru :) ja robię cebula, czosnek, imbir, cytryna I zalewa ciepła woda. Też daje rade

Ja mam cukrzycę tak czy siak, moja trzustka I tak po dupie dostaje bez ciąży więc się nie dziwię że insulina tylko szkoda trochę że aż tyle, zaraz miarki zabraknie bo najwięcej na raz jest 60j [emoji23][emoji85] a ja już 42 na raz Można syrob z cebuli ale bez cukru :) ja robię cebula, czosnek, imbir, cytryna I zalewa ciepła woda. Też daje rade
Obym nie korzystała z Twojego przepisu. No jak miarki zabraknie będziesz dzielić na pół ;p

reklama
Do góry