reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca w ciąży

Bo insulina ma działać 24 godziny :) u mnie stoi na 4j i narazie jest dobrze :) Jutro planuje zjeść coś w McDonald's [emoji23] Pewnie skończę z sałatką ale zawsze to coś [emoji23][emoji23]
Tak właśnie sobie pomyślałam że pewnie to ta insulina jeszcze działa :)
Sałatka czy nie sałatka zawsze to McDonald's [emoji1]

reklama
Dietetyk podniósł mi insulinę na noc do 42j
Na dzień 20j
Do śniadania ta rapid na 6j i do kolacji 2j jeśli jem ryż czy ziemniaki.

No i się dowiedziałam że pewnie jeszcze w górę pojdziw skoro teraz mało się ruszam
O kurna ale żeś masz zawirowania z tą insuliną. Ja byłam na spacerze właśnie tak z ok 1,5. Później znowu idę żeby dać tym cukrom popalić.

Z tym wstrząsaniem to się czytało jak byście jakieś martini wciągały ;-)

Ennis, ale Ci szybko dawka rośnie! Ale z drugiej strony, Ty jesteś kilka tygodni do przodu w stosunku do części z nas, więc nas też to może czekać...

Z tym wstrząsaniem to się czytało jak byście jakieś martini wciągały ;-)

Ennis, ale Ci szybko dawka rośnie! Ale z drugiej strony, Ty jesteś kilka tygodni do przodu w stosunku do części z nas, więc nas też to może czekać...
Ja mam cukrzycę tak czy siak, moja trzustka I tak po dupie dostaje bez ciąży więc się nie dziwię że insulina tylko szkoda trochę że aż tyle, zaraz miarki zabraknie bo najwięcej na raz jest 60j [emoji23][emoji85] a ja już 42 na raz
O matko ;/ bierz coś...Tylko kurna co ? Chciałam polecić syrop z cebuli z cukrem ale to ma przecież cukier to bez sensu ;(
Można syrob z cebuli ale bez cukru :) ja robię cebula, czosnek, imbir, cytryna I zalewa ciepła woda. Też daje rade

Ja mam cukrzycę tak czy siak, moja trzustka I tak po dupie dostaje bez ciąży więc się nie dziwię że insulina tylko szkoda trochę że aż tyle, zaraz miarki zabraknie bo najwięcej na raz jest 60j [emoji23][emoji85] a ja już 42 na raz Można syrob z cebuli ale bez cukru :) ja robię cebula, czosnek, imbir, cytryna I zalewa ciepła woda. Też daje rade
Obym nie korzystała z Twojego przepisu. No jak miarki zabraknie będziesz dzielić na pół ;p

reklama
Do góry