reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

A to w polsce nie ma systemu ze wpisuja w kompa i kazdy lekarz u ktorego sie jest to moze zobaczyc?
No nie w Polsce nie ma tak kolorowo. Chociaż mój szpital to kołkoz bo kliniczny, a dodatkowo miesci się w 2 czesciach miasta. System działa tak, że każda wizyta czy pobyt na SOR jest widoczny w systemie po numerze PESEL.

reklama
Moje ekspertki;) powiedźcie mi czy jecie faktycznie aż tyle posiłków? Kuźwa mój dzień to samo żarcie i mierzenie cukrów.
A co wtedy gdy o tej 3 cukier jest wysoki ? Bo jak niski czyli poniżej 70 to mam coś zjeść a wysoki ?

Moje ekspertki;) powiedźcie mi czy jecie faktycznie aż tyle posiłków? Kuźwa mój dzień to samo żarcie i mierzenie cukrów.
A co wtedy gdy o tej 3 cukier jest wysoki ? Bo jak niski czyli poniżej 70 to mam coś zjeść a wysoki ?
Ja jak zjem 2 posiłki to jest dobrze [emoji85] jem tak żeby nie być głodna. Jak w nocy jest za nisko to jesz a jak za wysoko to notujesz i dalej spac

Dziś mnie coś dopadło i zezarlam lody
Cak z 500ml. Po czym zasnęłam bo c hyba cukier mi wywaliło. No cóż nikt nie jest idealny

reklama
Do góry