reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Hymmmmm no zobaczę i tak. Jak tak piszesz to przetestuje to na sobie. Wy też macie wrażenia, że całe Wasze życie w ciąży toczy się wokół jedzenia ?
Oj tak, czasami to męczące, bo trzeba planować jak chce się gdzieś wyjść to albo wrócić przed danym posiłkiem albo zabrać ze sobą [emoji6]

Witam, tak jak myślałam dostałam insulinę na noc- 4 j, jeżeli cukier na czczo nie spadnie przez kilka dni to zwiększyć dawkę i obserwować.... Wczoraj pierwsza dawka i poranny cukier nadal za wysoki ...99. Po śniadaniu ok. Zobaczymy jak to się u mnie rozwinie...Za dwa tygodnie do kontroli

Oj tak, czasami to męczące, bo trzeba planować jak chce się gdzieś wyjść to albo wrócić przed danym posiłkiem albo zabrać ze sobą [emoji6]
Ja z wyjściami nie mam problemu bo mam " areszt domowy" że względu na szyjkę. No chyba że do lekarza idę [emoji4]
Ale ogólnie nam czasem wrażenie że nic innego nie robię jak tylko jem albo szykuję jedzenie [emoji23]

Mi kazał zwiększać co 3 dni jak organizm nie zareaguje. Drugi dzień z 4j i na czczo 78 [emoji33] zobaczymy jak po sniadaniu. I nie jest powiedziane, że za kilka dni mój organizm nie postanowi chcieć więcej :)

Mi kazał zwiększać co 3 dni jak organizm nie zareaguje. Drugi dzień z 4j i na czczo 78 [emoji33] zobaczymy jak po sniadaniu. I nie jest powiedziane, że za kilka dni mój organizm nie postanowi chcieć więcej :)
Mi powiedział że tak ok 5 dni mam "testować", aż jestem ciekawa jak to się skończy... Ty zaczynałaś od 2 j jeżeli dobrze pamiętam ? :)

reklama
Do góry