reklama
Marta86♧
Fanka BB :)
Ja miałam 5,4 to jest w normieStary mi odebrał wynik hemoglobiny i z tego co usłyszałam przez telefon to 5,38. To chyba w normie?
slodkatrojeczka
Jest ok
@findmysky i super Ja bym tyle nie zmiesciła, mam wrażenie, że przez dietę skurczył mi się żołądek [emoji23]
@findmysky i super Ja bym tyle nie zmiesciła, mam wrażenie, że przez dietę skurczył mi się żołądek [emoji23]
W polszy norma do 92 dla ciężarnych, a 100 dla zwykłych ludzi.Ja nie wiem jak w polszy ale u mnie normy na czczo są takie same dla ciężarnych jak i dla nie ciężarnych [emoji2368]
A kuźwa mać ;p specjalnie jadłam o 23.30 tzw posiłek nocny. Wstałam o 7.30 zmierzyć ten cholerny cukier i co i lipa bo 100 na czczo. W następnym tyg robię glukozę na czczo i po świętach idę do diabetologa się wbić na wizytę. Zobaczę co ona mądrego mi powie. Bo czekać do końca maja na wizytę i kolejną krzywą to chyba osiwieje ;/
slodkatrojeczka
Mi kazali jesc max o 22 moze za pozno zjadlas?A kuźwa mać ;p specjalnie jadłam o 23.30 tzw posiłek nocny. Wstałam o 7.30 zmierzyć ten cholerny cukier i co i lipa bo 100 na czczo. W następnym tyg robię glukozę na czczo i po świętach idę do diabetologa się wbić na wizytę. Zobaczę co ona mądrego mi powie. Bo czekać do końca maja na wizytę i kolejną krzywą to chyba osiwieje ;/
Okiennica
Wczoraj na kolację o 22 bigos i w jajka, ale poszłam spać o północy. Dzisiaj rano znowu 93.
@Martitka5 a Ty już miałaś krzywą robioną w tej ciąży?
@Martitka5 a Ty już miałaś krzywą robioną w tej ciąży?
reklama
slodkatrojeczka
Ja bym miała za wysoki cukier o 3 w nocy jakbym zjadła przed północą. I w efekcie pewnie za dużo na czczo. Dzisiaj jeszcze się nie zwloklam na dół, więc nie wiem ile na czczo.Ja muszę zjeść ostatni posiłek do 21 bo później mój żołądek jedzenia nie przyjmuje, zawsze tak miałam. Jem o 20:30 teraz zjadam kefir albo jogurt naturalny i nie przekraczam 90 na czczo.