reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Jest ok :)

@findmysky i super ;) Ja bym tyle nie zmiesciła, mam wrażenie, że przez dietę skurczył mi się żołądek [emoji23]
20190411_181510~2.jpeg

A kuźwa mać ;p specjalnie jadłam o 23.30 tzw posiłek nocny. Wstałam o 7.30 zmierzyć ten cholerny cukier i co i lipa bo 100 na czczo. W następnym tyg robię glukozę na czczo i po świętach idę do diabetologa się wbić na wizytę. Zobaczę co ona mądrego mi powie. Bo czekać do końca maja na wizytę i kolejną krzywą to chyba osiwieje ;/

A kuźwa mać ;p specjalnie jadłam o 23.30 tzw posiłek nocny. Wstałam o 7.30 zmierzyć ten cholerny cukier i co i lipa bo 100 na czczo. W następnym tyg robię glukozę na czczo i po świętach idę do diabetologa się wbić na wizytę. Zobaczę co ona mądrego mi powie. Bo czekać do końca maja na wizytę i kolejną krzywą to chyba osiwieje ;/
Mi kazali jesc max o 22 moze za pozno zjadlas?

Ja muszę zjeść ostatni posiłek do 21 bo później mój żołądek jedzenia nie przyjmuje, zawsze tak miałam. Jem o 20:30 teraz zjadam kefir albo jogurt naturalny i nie przekraczam 90 na czczo.

reklama
Ja muszę zjeść ostatni posiłek do 21 bo później mój żołądek jedzenia nie przyjmuje, zawsze tak miałam. Jem o 20:30 teraz zjadam kefir albo jogurt naturalny i nie przekraczam 90 na czczo.
Ja bym miała za wysoki cukier o 3 w nocy jakbym zjadła przed północą. I w efekcie pewnie za dużo na czczo. Dzisiaj jeszcze się nie zwloklam na dół, więc nie wiem ile na czczo.

Do góry