Tak to jest, jak nie urok to sraczka za przeproszeniem ale do ucha tak, czy siak trzeba będzie zajrzećWłaśnie szczepienie mieliśmy mieć jutro i chciałam skontrolować to ucho i oczy, ale nam odwołali bo nie ma pediatry
reklama
Tak to jest, jak nie urok to sraczka za przeproszeniem ale do ucha tak, czy siak trzeba będzie zajrzeć
Pojedziemy jutro prywatnie bo naszego pediatry nie ma
gooskaw
Fanka BB :)
Pediatra zaliczony, nic młodemu nie jest.. uszy w porządku.. oczy też także matka spokojniejsza także pewnie będą to zęby
Daje zawsze dobry przyklad tym ktore sie martwia ze moj syn 1 zabek mial w wieku 4 mscy. Nie stresuj sie tyle bo osiwiejesz szybciej niz on skonczy 18 lat
Daje zawsze dobry przyklad tym ktore sie martwia ze moj syn 1 zabek mial w wieku 4 mscy. Nie stresuj sie tyle bo osiwiejesz szybciej niz on skonczy 18 lat
Ty masz rację stres i panika to nic dobrego
gooskaw
Ty masz rację stres i panika to nic dobrego
Im dalej w las tym zmartwien. Ale rozumiem bo przy 1 dziecku wszystko nowe... chociaz nie powiem bo ja przy 2gim tez sie stresowalam na poczatku i przezywalam pierwszy katar kaszel pierd czy inne (teraz z perspektywy czasu) niepotrzebne rzeczy;-) to chyba natura kobiet
gooskaw
Może mu jeszcze jakieś zabawki przyczepie, czy coś. Z kocykiem jechał, z pielucha też, bo przecież taki slinotoka i jedzie twarzą do mnie. Mam nadzieję, że w końcu mu się spodoba.
Może teraz się wychorują to już w zlobku/ przedszkolu, jak pójdą to nie będzie takiego dramatu.
Jak tam Wasze spacery?
gooskaw
Nie mam wyboru xD
I plus, że dzieci jednak duże prawie 13 latek i 9 latka już w miarę ogarną siebie.
Jakby to było rok, po roku tu już bym się zajechała
A to duza pomoc dzieci ale mimo wszystko trzeba i im poswiecic gdzies tam czas wiec i tak podziwiam :-) szacun.
reklama
gooskaw
Zabijcie mnie
Czy któraś mama miała styczność z przepuklina u niemowlaka i wodniakiem jąderka?
Na wizycie pediatra coś zauważył i mamy mieć konsultacje z chirurgiem dziecięcym
Czy to się kiedyś skończy?
Nie wiem jak przepuklina ale wodniaczki to zazwyczaj do 2rż same sie wchloną :-)
Bez stresu. Idz skonsultuj ibedziesz wiedziala na czym stoisz.