reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

@Nath096 ale 88 to elegancki cukier :-) gorzej z samopoczuciem... moze zjadlas cos ciezszego? Mi tak kichy wykreca zawsze po pieczarkach i nabiale a to tez z tym nabialem to tak pozniej wyskoczylo... obserwuj. Pobudki w nocy zawsze podbijaja cukier.

I zycze przyszlosciwo smacznego pod tego grilla :-)) moj juz pieknie pachnie... :-)))

reklama
@Nath096 ale 88 to elegancki cukier :-) gorzej z samopoczuciem... moze zjadlas cos ciezszego? Mi tak kichy wykreca zawsze po pieczarkach i nabiale a to tez z tym nabialem to tak pozniej wyskoczylo... obserwuj. Pobudki w nocy zawsze podbijaja cukier.

I zycze przyszlosciwo smacznego pod tego grilla :-)) moj juz pieknie pachnie... :-)))
Właśnie zjadłam pod wieczór barszcz z uszkami i tak się zastanawiam czy to nie on mi zakwasil ten brzuchol 😏
Smacznego 😘

My na obiadek też zrobiliśmy grila 🥰
Pozwoliłam sobie nawet na kiełbaskę i jedną podpieczoną kromeczkę zwykłego pieczywa i co ? Cukier po godzinie 103 😁

Ja mialam giga kielbache z 2 kromkami i fura salatki - 124 😎😁
Takze polecam polecam kazdemu w taki ladny dzien :-)))
Właśnie zjadłam pod wieczór barszcz z uszkami i tak się zastanawiam czy to nie on mi zakwasil ten brzuchol 😏
Smacznego 😘

Te uszka mi tak brzmia wlasnie jakby byly winowajca wszystkiego. Nastepnym razem bez uszkow :-))))

Ja mialam giga kielbache z 2 kromkami i fura salatki - 124 😎😁
Takze polecam polecam kazdemu w taki ladny dzien :-)))

Te uszka mi tak brzmia wlasnie jakby byly winowajca wszystkiego. Nastepnym razem bez uszkow :-))))
No tak myślę ,no nic człowiek uczy się na błędach 😃 Ja dzisiaj takie lenistwo,że szok 😅 Leżę i oglądam serial ,wieczorem skoczę tylko na szybkie zakupy 😋

Hej dziewczyny . Ja się trochę martwię ,bo u mnie ostatnio nie ma niższego cukru na czczo niż 82,a dziś apogeum - 88. Ale nic była ciężka obudzilam się z bólem żołądka i parciem na 2. Jak wstałam to mi się tak kwaśno odbijało,ale to nie zgaga no i postanowiłam zwymiotować 😏 Ulżyło mi się ,ale poprostu leciał ze mnie kwas jakbym nie wiem co wypiła 😭
Rano jakby lekka biegunka. No i pobudka o 1 i potem o 5 to może przez to 😏
@gooskaw za mną tak chodzi grill,że nie pytaj. Na szczęście za starym też ,a wrócił właśnie na tydzień j mówi,że zrobimy w któryś dzień 😃

Ale czym się martwisz ? Kurczę ja dopóki mam w normie to się nie zastanawiam 💁 Podczas choroby cukry były non stop w takim przedziale, teraz znowu jest różnie - wieksza rozpiętość ale norma. Ciesz się 😊

Czy Wy tez po grillu takie bole jelit?
Wczoraj to myslalam ze fikne fikolka ale wieczorem wzielam baldaloin i dzis ruszylo bez problemu. 🤷‍♀️ tylko cukry znowu swiruja rano 🥴

reklama
Czy Wy tez po grillu takie bole jelit?
Wczoraj to myslalam ze fikne fikolka ale wieczorem wzielam baldaloin i dzis ruszylo bez problemu. 🤷‍♀️ tylko cukry znowu swiruja rano 🥴
Ja jeszcze nie wiem . Ale wczoraj pozwoliłam sobie zgrzeszyć zjadłam burgera popołudniu,wieczorem normalna kolację i rwcno cukier równe 90. Coś się dzieje kurde,bo żeby rano mi wybiło cukier albo było od korek to chyba tylko podczas wymiotowania na początku . 😏 A jak zjadłam w sobotę kolacja i porządną przekąskę przed snem to cukier w niedzielę 80 👌

Do góry