U mnie może się okaże na połówkowym, jak się dzidzia ładnie odwróci u Ciebie się sprawdziło, ciekawe, jak inne dziewczynyDziewczyny, tak dla rozluźnienia
Moja diabetolog (z własnego doświadczenia, bez żadnych badań, bardziej dla rozluźnienia atmosfery) zauważyła, że kobiety, które w krzywej miały podwyższony cukier na czczo zazwyczaj oczekują chłopców, a te, które miały po 1h wysoki cukier oczekują dziewczynek
Jak to się u Was sprawdza? Bo u mnie trafiła
reklama
Thermomix mógłby sobie z tym w sumie nawet dobrze poradzić, ja pieklam przed ciążą taki chleb z kaszą gryczaną i właśnie najpierw trzeba było te kasze rozdrobnić i powiem ci, że wychodził pyłekSpróbowałabym jak sobie z tym poradzić termomix Tylko nie wiem wlasnie jak to na mnie wpłynie skoro nie będzie 2000 .
Zrobilam dzisiaj coś w stylu racuchów ,ale na skyrze i mace pełnoziarnistej . Może nie wyglądało ,smażyli się średnio,ale posmarowalam odrobinę fruzelina i całkiem mnie zadowoliło. Po godzinie cukier 141. Zjadłam kanapkę z serem ,szynką ,pomidorem,ogórkiem i do tego dwa te placuszki. Myślę,że spoko,ale może dodam następnym razem trochę orzechów ,w ogóle zostało mi dwa i włożyłam do lodówki,zobaczę jak po schłodzeniu . Zawsze to zaspokojenie jakiejś zachcianki.
A masz jakieś przepisy na thermomix, które się sprawdzają u ciebie teraz na diecie?
Nath096
Fanka BB :)
@gooskaw jeszcze nie próbowałam,bo mało byłam w domu. Potem do zupy wypróbuję te wczorajsze racuchy.
A co do mąki to po niedzieli jak bd robić pizzę.
Ciekawa tylko jestem czy miarodajny dziś będzie ten cukier,bo jak się obudziłam o 4 na siku to nie mogłam zasnąć do 7:30 ,jakoś się udało i spałam do 10 . Mam tak często z tym,że do 9. I w ogóle jestem taka umęczona dziś.
@Daria1991 Nie bardzo ,jestem sama,bo mąż w pracy to powiem szczerze,że lecę głównie na kanapkach,sałatkach , szejkach i słoikach od mamy
Ciekawa tylko jestem czy miarodajny dziś będzie ten cukier,bo jak się obudziłam o 4 na siku to nie mogłam zasnąć do 7:30 ,jakoś się udało i spałam do 10 . Mam tak często z tym,że do 9. I w ogóle jestem taka umęczona dziś.
@Daria1991 Nie bardzo ,jestem sama,bo mąż w pracy to powiem szczerze,że lecę głównie na kanapkach,sałatkach , szejkach i słoikach od mamy
a.szczypiorek
U mnie się zgadza drugi razDziewczyny, tak dla rozluźnienia
Moja diabetolog (z własnego doświadczenia, bez żadnych badań, bardziej dla rozluźnienia atmosfery) zauważyła, że kobiety, które w krzywej miały podwyższony cukier na czczo zazwyczaj oczekują chłopców, a te, które miały po 1h wysoki cukier oczekują dziewczynek
Jak to się u Was sprawdza? Bo u mnie trafiła
Co powiedziała na wyniki?
a.szczypiorek
Kurde wpadłam w pułapkę mierzenia. Zamiast mierzyć 4 razy dziennie to robię to 3 razy częściej i rozkminiam
a.szczypiorek
Jak mam cukier 128 po godiznie po małej porcji spagetti z brązowym makaronem a po 2 h 117 to dobrze? Bo dla mnie taki poziom blisko 120 po 2 h jest wysoki :/ czasami jak mierze, to wraca do cukru wyjściowego sprzed posiłku więc ten czemu tak długo się utrzymuje. Przez ten makaron brązowy?
A czemu tak często? Co Ciebie niepokoi, że tyle razy musisz mierzyć?Kurde wpadłam w pułapkę mierzenia. Zamiast mierzyć 4 razy dziennie to robię to 3 razy częściej i rozkminiam
Norma po 2h jest do 120, czyli się mieścisz. A jak robisz sos do spaghetti? Ja po takim ze słoika miałam kiedys bardzo wysoki cukier, więc zrezygnowałam z tego daniaJak mam cukier 128 po godiznie po małej porcji spagetti z brązowym makaronem a po 2 h 117 to dobrze? Bo dla mnie taki poziom blisko 120 po 2 h jest wysoki :/ czasami jak mierze, to wraca do cukru wyjściowego sprzed posiłku więc ten czemu tak długo się utrzymuje. Przez ten makaron brązowy?
Ja też jakoś go ostatnio odstawiłam, ale jutro chyba zrobię zupę szczawiowa@gooskaw jeszcze nie próbowałam,bo mało byłam w domu. Potem do zupy wypróbuję te wczorajsze racuchy.
reklama
a.szczypiorek
Ja robię z pomidorów w puszcze a mąż zrobił że słoika. Może być, że to to bo normalnoe po spagetti mam niskiNorma po 2h jest do 120, czyli się mieścisz. A jak robisz sos do spaghetti? Ja po takim ze słoika miałam kiedys bardzo wysoki cukier, więc zrezygnowałam z tego dania