Haha no to fakt, witaminki, paseczki i inne przyboryJutro się zaopatrze jak będę w aptece
W ogóle połowa mojej pensji tam zostanę xD Ja tyle nie wydaje na jedzenie co na różne pastylki i paski
reklama
Zapomniałaś dodać, że zakupisz o ile twoja farmaceutka nie będzie miała z tym problemuJutro się zaopatrze jak będę w aptece
W ogóle połowa mojej pensji tam zostanę xD Ja tyle nie wydaje na jedzenie co na różne pastylki i paski
gooskaw
Fanka BB :)
Jutro się zaopatrze jak będę w aptece
Ja sie smialam ostatnio ze moj maz powinien miec karte stalego klienta bo co chwile w aptece jest po cos i czerwony dywan bo miliony tam zostawiamy przeze mnie i mlodego, co chwile chorzy
Tak ja mam termin na 31.05 z om i usg ale z racji cukrzycy i nadcisnienia indukcja wczesniej chyba ze zacznie sie samo :-)
Na razie czekamy do 9.05 bo to bedzie 37tc i bedzie juz donoszona i zdrowa i opuszczam moja miejscowke lozkowa i ide w swiat do ludzi
gooskaw
Majówka bardzo fajnie tylko z jedzeniem słabo i chyba trochę urosłam ale cukry ok.
Na gardło polecam płukanie wodą z solą! jednak pomaga zdecydowanie szybciej niż te wszystkie tabletki do ssania.
Szacun. Ja bym chyba puscila epickiego pawia po wodzie z sola
Ostatnio przy zakażeniu gardła płukałam i rzeczywiście pomaga, ale strasznie obrzydliweMajówka bardzo fajnie tylko z jedzeniem słabo i chyba trochę urosłam ale cukry ok.
Na gardło polecam płukanie wodą z solą! jednak pomaga zdecydowanie szybciej niż te wszystkie tabletki do ssania.
@goosjestem caly czas z Toba, u mnie dzisiaj zapalenie spojowekU mnie dzis gluty po pas. Ale ciesze sie zechociaz cos z tego nosa zlatuje bo tak to zaklinowany. Szkoda ze bol ucha wraca:-( ale udalo mi sie zlapac laryngologa na jutro to moze poratuje cos... :-)
Mąż mnie przekonał i całe szczęście bo nic nie było tak skuteczne !Ostatnio przy zakażeniu gardła płukałam i rzeczywiście pomaga, ale strasznie obrzydliwe
Fiordy, prenaleny i inne cukierki się nie umywają. Już wolę normalnego zjeść
Jak się okazało psikanie gardła też niewiele wtedy dało.
reklama
Nath096
Dokładnie ,kupię jak mi pani farmaceutka pozwoli Narazie zrobiłam wodę z solą i działam
Dziś wizyta o 18,mam nadzieję,że jest ok i ten twardniejący brzuch nie skrócił mi szyjki
Zauważyłam ostatnio,że moje poranne cukry są też uzależnione mocno od tego ile jem w ciągu dnia ,jak jem regularnie to cukier ok ,a jak np gdzieś jadę czy cos i nie zjem tak jak powinnam ,np jeden posiłek mniej to wtedy cukier 89/90 ,a dziś pięknie 79,aż byłam w szoku
Zobaczymy jak po śniadaniu
Dziś wizyta o 18,mam nadzieję,że jest ok i ten twardniejący brzuch nie skrócił mi szyjki
Zauważyłam ostatnio,że moje poranne cukry są też uzależnione mocno od tego ile jem w ciągu dnia ,jak jem regularnie to cukier ok ,a jak np gdzieś jadę czy cos i nie zjem tak jak powinnam ,np jeden posiłek mniej to wtedy cukier 89/90 ,a dziś pięknie 79,aż byłam w szoku
Zobaczymy jak po śniadaniu