reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Aasica - ja chorowałam i ci współczuję :-( Tantum verde możesz i bardzo pomaga i w sumie nic więcej nie możesz :( Ale Tantum psikaj.
AgMich - ale ci cholera zazdroszczę tego nawału! mój maluch jest mega żarłoczny- tyje i tyje! a mi mleka wciąż nie starczy! już 3 dni karmiłam bez butli a od wczoraj mam ryk non stop i domaga się więcej i więcej i musiałam dożucić butlę :zawstydzona/y: a już ściągałam 120 ml z jednej piersi wczoraj. I ma mega zaparcia, ale wsumie i po butli i po cycu - już nie wiem kompletnie czego nie jeść żeby mu ulżyć, nie przespane noce to mało powiedziane, dlatego w kółko jestem na forum bo jedną ręką karmię a drugą trzymam małego :-) tylko nie mogę zjeść ani się umyć bo z tym już ciężej jedną ręką :-)
Kuroslaw - niesamowite że cię nie wywołują! przy drugim dziecku idę na 100% do Orłowskiego rodzić i nigdzie więcej! nei wiem poco mi wywoływali- idioci, nie miałam żadnego zagrożenia, ty to masz chociaż to łożysko które nie jest zabawną rzeczą. Ale trzymam dalej kciuki za ciebie! oby się szybko i szczęśliwie zakończyło:-D

No to chyba poczekam do jutra i kupie spray.

Bo tabletki do ssania i może być tam cukier i jakieś inne świństwa a ja mam tylko 2 i kawałek opakowania:sorry2:.

Popłucze solą:sorry2:.

W piątek do gina a jutro muszę i tak wyjść z domciu na badanie krwi i moczu.....bez sensu bo i tak wyniki pewnie będą inne w trakcie choroby:baffled:

assica lepszy spray:tak::tak::tak: dużo zdrówka

witajcie

u nas wczoraj zanotowaliśmy spadek formy psycho-fizycznej:no::no::no:
ale dziś jest ok

my już po wizycie i same dobre wieści:-D:-D:-D

szyjka się trzyma
mały waży 2300g:tak::tak::tak:
leki utrzymujemy
dysproporcje między główką nóżkami a wiekiem ciążowym są ale wszystko może się pozmieniać:tak::tak::tak:
jestem znów pozytywnie naładowana

i dostałam pozwolenie na kąpiel w wannie:-D:-D:-D:-D

a cukry ok:tak::tak::tak:
jeszcze te na czczo troche nie takie po 35j insulinki ale spoko damy rade
a jutro do śniadanka już tylko 5j:tak::tak::tak::tak:

Witam słodziutkie.

mam już spray, na ulotce co prawda że najpierw przed zażyciem skontaktować się z lekarzem ale jeszcze wczoraj grzebałam w necie i kobitki biorą więc psikam.

No i znowu się zmartwiłam bo faszerowałam się wit.c -6 tabletek dziennie a tu zong bo nie wolno za dużo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

A dziś mam wrażenie że i tak mi to idzie na oskrzela i zaczne kaszlć:-:)-(.
Zobaczymy co w piątek powie gin w końcu po 4 antybiotykach jaka róznica czy dostanę 5......wyć mi się chce.

Dobrze Rybka że przynajmniej u Ciebie lepiej.

Kurosław a maleństwo niechaj już wyskakuje:tak:

witam slodkie mamusie
u mnie humor dzis tez troszke lepszy
jem malusio a czesto,nie bardzo obciazajece i cukier oki

ja na gardlo w poprzedniej ciazy cholisept ssalam i plukalam woda z woda utleniona

spadam zaraz do drugiej pracy
milego popoludnia:-)

reklama
Do góry