reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja jestem stala klijetka biedronki wiec napewno kupie sliczne rzeczy;-)moja cora tez miala duzo ubranek z biedronki
G
Georgina
Gość
No ja mam 2 kombinezony tak do 3 miesiąca. Potem się będziemy zaopatrzać w kolejny. Tzn w miarę wcześniej hyhy;-)z doswiadczenia wiem ze jeden to stanowczo zamalo ! mojemu zdarzylo sie ulac a w zimie szybko nie schnie pranie !
A te rzeczy z biedronki mi tez sie podobaja
Lilijka
Grudnióweczka 2009
Ja też mam dwa, upolowane na allegro, jeden na 62 i drugi na 68:-)Mi się ten zielony polarowy Biedronkowy podoba bardzo!
G
Georgina
Gość
lorelaiNRF
Początkująca w BB
A ja znalazłam drogie panie taką zabaweczkę dla malucha
http://www.bezpiecznyurwis.pl/p/pl/str15/przytulanka+z+bijacym+sercem+mis+benny+nowosc+2009.html
co o niej sądzicie? Wydaje się być świetną sprawą
Hot chocolate
Mama Macola ;)
No i w koncu mnie dopadlo szalenstwo zakupowe a raczej mojego meza, bo to on twierdzi, ze juz nieduzo czasu zostalo i trzeba sie szykowac;-)
Wczoraj kupilismy mate edukacyjna Tiny Love malpia wyspa i jako, ze urzedujemy na 2 domy to do jednego kupilismy lozeczko turytyczne (przy okazji wykorzystamy je tez w podrozach)... Stacjonarne lozeczko kupimy prawdopodobnie w listopadzie
W sobote jedziemy na testowanie wozkow
No i mamy juz prawie wszystkie drobiazgi do szpitala, choc jeszcze duuuzo rzeczy zostalo do kupienia :-)
Georgina, ta kurteczka to chyba ze Smyka jest My kupilismy z takim samym wzorkiem kombinezonik :-)
Wczoraj kupilismy mate edukacyjna Tiny Love malpia wyspa i jako, ze urzedujemy na 2 domy to do jednego kupilismy lozeczko turytyczne (przy okazji wykorzystamy je tez w podrozach)... Stacjonarne lozeczko kupimy prawdopodobnie w listopadzie
W sobote jedziemy na testowanie wozkow
No i mamy juz prawie wszystkie drobiazgi do szpitala, choc jeszcze duuuzo rzeczy zostalo do kupienia :-)
Georgina, ta kurteczka to chyba ze Smyka jest My kupilismy z takim samym wzorkiem kombinezonik :-)
Załączniki
reklama
G
Georgina
Gość
Ładne te rzeczy:-) W ogóle kolor łóżeczka świetny, uwielbiam brąz.No i w koncu mnie dopadlo szalenstwo zakupowe a raczej mojego meza, bo to on twierdzi, ze juz nieduzo czasu zostalo i trzeba sie szykowac;-)
Podziel się: