reklama
Swietne rzeczy laski !!!!!!!!
Ja tez musze jeszcze ******* podokupywac ajjjj !
Dla zainteresowanych zobaczcie jakie beda fajne rzeczy dla maluszkow w biedronce w tym miesiacu !!!!!!!!
A za tydzien beda artykułu po 5 zł dla niemowlakow ,typu szczotki do butelek ,smoczki ,bytelki ,grzechotki ,gryzaczki
Ja oczywiscie pobiegne do biedronki na zakupy !!!!!!!!!!!!
Ja tez musze jeszcze ******* podokupywac ajjjj !
Dla zainteresowanych zobaczcie jakie beda fajne rzeczy dla maluszkow w biedronce w tym miesiacu !!!!!!!!
A za tydzien beda artykułu po 5 zł dla niemowlakow ,typu szczotki do butelek ,smoczki ,bytelki ,grzechotki ,gryzaczki
Ja oczywiscie pobiegne do biedronki na zakupy !!!!!!!!!!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a kiedy sie zaczyna ta promocja ??
a kiedy sie zaczyna ta promocja ??
spiochy i dresiki welurkowe od 22.10.
kombinezon tez od 22.10
rajty od 15.10
a za tydzien te popierdolki po 5 zł niby maja byc
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a mi nareszcie przyszedl fotelik i tym razem jestem z niego bardzo zadowolona !!!
baza tez jest super ale PIERONEM CIAZKA !! nie wiedzialam ze to tyle wazy i spuscilam ja sobie na palec !! auc ...
baza tez jest super ale PIERONEM CIAZKA !! nie wiedzialam ze to tyle wazy i spuscilam ja sobie na palec !! auc ...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea - fotelik super Ciesze sie ze tym razem zadowolona jestes z zakupu
a ja dostalam dzisiaj drugi kombinezonik za 24 zł z przesyłka haaaaa ! a jaki on mieciutki i milutki !!!!!!!!!!!!!!!!
[URL=http://img25.imageshack.us/i/img2256horz.jpg/] [/URL]
a ja dostalam dzisiaj drugi kombinezonik za 24 zł z przesyłka haaaaa ! a jaki on mieciutki i milutki !!!!!!!!!!!!!!!!
[URL=http://img25.imageshack.us/i/img2256horz.jpg/] [/URL]
G
Georgina
Gość
Joasia szalejesz z tymi kombinezonami Te rzeczy z Biedronki są super. Zwłaszcza śpioszki z krówką
reklama
z doswiadczenia wiem ze jeden to stanowczo zamalo ! mojemu zdarzylo sie ulac a w zimie szybko nie schnie pranie !Joasia szalejesz z tymi kombinezonami Te rzeczy z Biedronki są super. Zwłaszcza śpioszki z krówką
A te rzeczy z biedronki mi tez sie podobaja
Podziel się: