reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Czy ktoś też ma takie problemy z zebraniem się ?:)
Ja ;-) Luby mnie pogania, zeby kupowac a w weekendy zawsze jest tyle ludzi w sklepach, ze mi sie odechciewa :-D Ale mam jeszcze troche urlopu to sobie moze wezme pod koniec pazdziernika z 2-3 dni to zaszaleje :tak:

a mi wlasnie mama dzwonila ze jeszcze znalazla cos na strychu !! mammamija ja juz tego w szufladach nie mieszcze !!
mea, pojemny masz ten strych ;-)To sa wszystko ubranka po tobie i twoich siostrach, bo nie doczytalam wczesniej :-(

mea, pojemny masz ten strych ;-)To sa wszystko ubranka po tobie i twoich siostrach, bo nie doczytalam wczesniej :-(

no owszem strych jest pojemny /a nawet sa dwa pojemne/ a ciuszki to po dzieciach moich siostr lub szfagierki :)

a ta reklamowa dzisiejsza tu uscisle - to zimowe poncho dla mnie i kilka ciuszkow zimowych ciazowych po mojej starszej siostrze ... ona rodzila wlasnie w sylwestra /tak jak ja mam termin/ i w tym samym czasie chodzila w ciazy wiec mam sprawe duzo latwiejsza :)

no owszem strych jest pojemny /a nawet sa dwa pojemne/ a ciuszki to po dzieciach moich siostr lub szfagierki :)

a ta reklamowa dzisiejsza tu uscisle - to zimowe poncho dla mnie i kilka ciuszkow zimowych ciazowych po mojej starszej siostrze ... ona rodzila wlasnie w sylwestra /tak jak ja mam termin/ i w tym samym czasie chodzila w ciazy wiec mam sprawe duzo latwiejsza :)

mea to by mogła z pól forum ubrac :-D:-D:-D:-D
moj maz tez ostnio mi powtarza ze to juz tak blisko a my w ciemnej dupce ale jak sie wybralismy na zakupy dla niuni wziełam go zeby tez mial wpływ na to co kupujemy dla małej to zgadnijcie z czy zesmy wrócilismy.... a z x- boxem dla tatusia:oo2:

reklama
mea to by mogła z pól forum ubrac :-D:-D:-D:-D
moj maz tez ostnio mi powtarza ze to juz tak blisko a my w ciemnej dupce ale jak sie wybralismy na zakupy dla niuni wziełam go zeby tez mial wpływ na to co kupujemy dla małej to zgadnijcie z czy zesmy wrócilismy.... a z x- boxem dla tatusia:oo2:

no braaaaawo !!!!!! skad ja to znam !!!

Do góry