reklama
G
Georgina
Gość
Obrazki do pokoju Małej
Szafka wisząca do pokoju Małej na pampersy i kosmetyki
Taką komodę i szafki wiszące zamawiamy Małej. Fotki były zrobione w Agacie autorstwa własnego
Szafa, którą Małej zamówimy, ale nasza ma być koloru jasnozielono morelowego:-) Fotka w Agacie wł. autorstwa.
W tej szafie jest masę szafeczek i miejsce do wieszania sukieneczek i innych tego typu ubranek by się nie pogniotły
Taką komodę i szafki wiszące zamawiamy Małej. Fotki były zrobione w Agacie autorstwa własnego
Szafa, którą Małej zamówimy, ale nasza ma być koloru jasnozielono morelowego:-) Fotka w Agacie wł. autorstwa.
W tej szafie jest masę szafeczek i miejsce do wieszania sukieneczek i innych tego typu ubranek by się nie pogniotły
karothinka
Zaciekawiona BB
georgina - mebelki sliczne
dziewczyny - ubranka cudowne
wklaejam kilka zdjec ciuszkow i zdjecie wozka ktory.........................................juz zamowilismy.
wiem ze to wczesnie ale ze to wersja limitowana nie chcielismy zeby sie okazalo ze juz ich nie ma. piszcie co nim sadzicie
buziaki
wklaejam kilka zdjec ciuszkow i zdjecie wozka ktory.........................................juz zamowilismy.
wiem ze to wczesnie ale ze to wersja limitowana nie chcielismy zeby sie okazalo ze juz ich nie ma. piszcie co nim sadzicie
buziaki
Załączniki
Czołem mamuśki.
Ja właśnie się wyzbywam kilku rzeczy. Może którąś z Was zainteresuje;-)
Deltim Focus+posciel+folia+gratis (713730207) - Aukcje internetowe Allegro
Przewijak (713741043) - Aukcje internetowe Allegro
Pościel Mamo Tato;-) 11 el. (713726051) - Aukcje internetowe Allegro
Podgrzewacz PHILIPS (713733191) - Aukcje internetowe Allegro
Szczęśliwego rozwiązania w terminie!
Ja właśnie się wyzbywam kilku rzeczy. Może którąś z Was zainteresuje;-)
Deltim Focus+posciel+folia+gratis (713730207) - Aukcje internetowe Allegro
Przewijak (713741043) - Aukcje internetowe Allegro
Pościel Mamo Tato;-) 11 el. (713726051) - Aukcje internetowe Allegro
Podgrzewacz PHILIPS (713733191) - Aukcje internetowe Allegro
Szczęśliwego rozwiązania w terminie!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Obrazki do pokoju Małej
[/U]
ten tygrysek jest boski !!! skad go masz ??? ja musze takiego dostac !!!! kup mi i wyslij albo powiedz gdzie taki dostac !!!
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Obrazki do pokoju Małej
ALE cudownie ten pokoik bedzie wygladalaz sama bym chciala byc twoim dzieckiem
G
Georgina
Gość
W Agacie w Rybniku:-) Tam też są te nasze mebelki.ten tygrysek jest boski !!! skad go masz ??? ja musze takiego dostac !!!! kup mi i wyslij albo powiedz gdzie taki dostac !!!
G
Georgina
Gość
Karothinka śliczne ubranka a wózek też ładny
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
W Agacie w Rybniku:-) Tam też są te nasze mebelki.
moj maz zadecydowal ze jak bedzie syn to kupi mu takiego tygryska ... a jak coreczka to taka tygrysice bo trudno okreslic czy ten tygrysek jest tygryskiem czy tygrysica
reklama
dagmar
Fanka BB :)
georgina - mebelki sliczne
buziaki
Ten wózek jest códny!!!
Jakbym nosiła córcie i było by mnie stać to już brała bym od ciebie linka i kupowała.
Piękny!!!
Podziel się: