mea to pewnie kwestia gustu ,ale mi ten zapach naprawde bardzo odpowiada ,jestem w szoku ! Naprawde ! Papmersa tez uzywalam za czasow Patryka i draznil mnie ten zapach ale nie tak zeby mnie odrzucilo totalnie od niego ....asko pytanie za 10 pkt - czy te husteczki nivea maja mocny zapach ?? bo ja tez onich myslalam ale boje sie zeby za bardzo nie pachnialy !! pampersy odpadaja !! maja tak osty zapach ze odrzucaja ...
a pieluszki flanelowe masz 2 z moich wzorow !! chyba sie skusze na nie ... od kogo dokladnie to kupowalas ??
aa i musze zapodac fotki moich dzisiejszych zakupow kupilam body ze sliczna zabka i kremowa ciepla czape !!
za to te chusteczki maja dla mnie boski zapach ,tylko tak jak pisze to pewnie kwestia gustu !
od tego koscia kupywalam ta paczke co teraz doszla
Informacje o Użytkowniku otek76 - Aukcje internetowe Allegro
Ja licytowalam nowa koszule i wygralam aukcje za 15,50 kupialm koszule i 8,50 zł przesylka mnie wyniosla a koszula jest superrrrrr jeszzce jedna musze kupic !Asia mam taką samą koszulę tylko niebieską!!! Ja dałam w sklepie 34 a ty?
A co do tej szczotki do mycia butelek...mam taką przy Hani i powiem szczerze że trudno domyć nię dno w wysokich butelkach....ostatnio w sklepie widziałam fajne zakończone gąbką na dole...ciekawe jak te myją:-)
U mnie tez jest taka malutka jeszcze ty;lko ze na drugim koncu szczotki do smoczkowja tez postawilam na nivea zobaczymy jak sie sprawdzi
a co do szczoteczki do czyszczenia butelki to przy mojej byla w srodku oczywiscie taka malutka
NO zadowolona to ja jestem ,jeszcze czekam na reszte paczek i zastanawiam sie czy cos jeszcze nie dowmowic - zobacze jak z kasa bedziemy stali:-)joanna super liczy sie zadowolenie :-)