reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Co Tatuś kupił Synkowi (bodziaki kupił pod deseń kocyka a torbę powiedział że sam też będzie nosił i pare różowych kwiatków mu nie przeszkadza):

ST830716.jpg

ST830721.jpg

ST830719.jpg

Kurcze głupio pewnie to zabrzmi ale jestem z niego bardzo dumna i znowu małe światełko w tunelu się zapaliło. :tak:

maggie_f - pewnie ze badz dumna ze swojego boya :) niezle zakupy zrobil nie ma co :) tez se musze strzelic torbe na akcesoria ,bo ta co mam w wozka bedzie malo ahhaha :)

mea - dzieki za linka ,pewnie ze skorzystam .dziewczyny gdybyscie jeszcze polecaly jakis sprzedawcow z allegro please piszcie ,od jutra zaczynam zamawiac ...dzis przegladam od ktorego najwiecej zamowie i najtaniej mnie wyniesie !

Asiu - byłam dumna, byłam. Ale już mi przeszło. Dziś mi taką przykrość zrobił a raczej coś powiedział że mam ku... dosyć. Nie wszystko można kupić, a ważniejsze jest co się robi i jakim się jest na codzień.

Co do allegro to ja znalazłam taki sklep w którym jest duuuuuuużo rzeczy i chyba ceny też ok. Ale musiałabyś popatrzeć bo ja nie mam do tego głowy dziś. Ogólnie stronka fajna i pomocna; http://www.tomi.pl/

Asiu - byłam dumna, byłam. Ale już mi przeszło. Dziś mi taką przykrość zrobił a raczej coś powiedział że mam ku... dosyć. Nie wszystko można kupić, a ważniejsze jest co się robi i jakim się jest na codzień.

Co do allegro to ja znalazłam taki sklep w którym jest duuuuuuużo rzeczy i chyba ceny też ok. Ale musiałabyś popatrzeć bo ja nie mam do tego głowy dziś. Ogólnie stronka fajna i pomocna; http://www.tomi.pl/

dzieki Kochana za linka ,zaraz sie zabiore za przegladanie rzeczy !
Co do facetow ,ehhh no czasami tak jest ,raz jest lepiej raz gorzej ,nie bierz tego az tak do siebie malenstwo penwie czuje za mamuska sie martwi i smuci ,wiec odpusc sobie dla dobra szkraba! Wiem ze latwo pisac ,ale coz innego moge zrobic ,pewnie bym cie przytulila w realu a tak to tylko pozoztaly slowa !Glowka do gory i nie smuc sie !

reklama
Dziewczyny, zostało mi parę drobiazgów do kupienia, np. nożyczki, szczotka do włosów,frida, pojemnik na smoczek itp. znacie jakiegoś taniego sprzedawcę na allegro sprzedającego tego typu przedmioty?

I jeszcze jedno pytanie...odnośnie szczotki do włosów...wszędzie są takie z miękkim, przezroczystym włosiem, widziałam też takie z jakby żółtym, twardszym i grubszym.które wy kupiłyście dla swoich maluszków?nie wiem,które z nich są odpowiednie dla noworodków...

Do góry