reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Czesc dziewczynki. To i ja ! To i ja! ja tez sie pochwale :)

Wozeczek i lozeczko kupilismy juz dawno ale mieli nam przechowac w sklepie do konca listopada. Niestety nie wytrzymalismy i wczoraj odebralismy nasz slodki Qunni buzz (Eliza chyba planuje ten sam wozeczek) i lozeczko. Lozeczkiem sie nie pochwale bo lezy zlozone pod lozkiem. Moze dzisiaj zlozymy. Wozek juz jest. Moze niektorych zdziwi kolor ale taki wlasnie chcielismy, jest czarno-srebrno-szary. Rozpakowywanie i skladanie zajelo nam wczoraj ponad godzine :).
Jest oczywiscie rama, gondola, w gondoli kocyk :), folia przeciwdeszczowa , moskitiera, potem na zmiane jest spacerowka (niestety nie ma jej na zdjeciach bo juz schowana) , wymienny wklad do spacerowki jak dziecko podrosnie aby siedzisko bylo glebsze, folia przeciwdeszczowa do spacerowki, spiworek do spacerowki na zime, torba , koszyk na zakupy i pomka . No i oczywiscie fotelik samochodowy maxi cosi cabrio - mea wie o czym mowie i isofix czyli baza do samochodu. Ale bylo zabawy z rozpakowywaniem. Moj M sie smiej ,ze teraz to tylko lalki mi brakuje do zabawy :).
A oto on:

Załączniki

• CIMG1859.jpg
    CIMG1859.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 46
  • CIMG1857.jpg
    CIMG1857.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 44
  • CIMG1855.jpg
    CIMG1855.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 48
  • CIMG1856.jpg
    CIMG1856.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 43
  • CIMG1854.jpg
    CIMG1854.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 40
ja kupilam baze do maxi-cosi ale taka zwykla zapinana pasami bo isofixu nie mam ... ale to jest i tak niesamowita wygoda !!
wozeczek ekstra !!
co do koloru to ja wczoraj widzialam jeden czarno bialy i tez mi sie bardzo podobal, a jeszcze bardziej mi si epodobal szary z czerwonymi dodatkami i kto wie ... moze sie na taki zdecydujemy :)

Cherie też myślałam o tym kolorze wózka, ostatecznie zdecydowaliśmy się na szaro-żółty.
Asia, desmont super kombinezony.
emwu fajny wózeczek i ile ma dodatków.
mea ciuszki śliczne.

Niektóre ciuszki upolowane przez moja mamę ; )
te akurat wszystkie w kategorii 0-3 msc ;)
te wieksze wszystkie skladowac będę po porodzie chyba :)

nowyfolder.jpg

smiesznie tak sie oglada te ubranka. Raz rozowo , raz niebiesko, znow rozowo i znow niebiesko. Czasem kremowy czy zolty sie przewinie :)

mea - my tez musimy pomyslec o bazie takiej na pasy jak Ty masz . Ja mam w swoim samochodzie isofix ale moj M juz nie ma. Nikt nie zakladal ,ze ktos bedzie chcial taka terenowka niemowlaka przewozic :).
Tak wiec musze czegos poszukac. A ty masz ta baze jaka? Tez maxi cosi?

smiesznie tak sie oglada te ubranka. Raz rozowo , raz niebiesko, znow rozowo i znow niebiesko. Czasem kremowy czy zolty sie przewinie :)

mea - my tez musimy pomyslec o bazie takiej na pasy jak Ty masz . Ja mam w swoim samochodzie isofix ale moj M juz nie ma. Nikt nie zakladal ,ze ktos bedzie chcial taka terenowka niemowlaka przewozic :).
Tak wiec musze czegos poszukac. A ty masz ta baze jaka? Tez maxi cosi?

okazjonalnie to mozna sam fotelik przypinac a baze tam gdzie sie bedzie czesciej z dzieckiem jezdzic !!
ja mam z maxi-cosi oryginalna ... mam ... dopiero idzie do mnie za omoca poczty :)

reklama
No ja tak jak pisalam mam isofix i mam baze do isofixu. Moj M natomiast nie wyobraza sobie ,ze nie bedzie syna wozil swoim dziwnym autem wiec cos musi wykombinowac zeby mozna bylo wygodnie przelozyc fotelik. My w zasadzie zyjemy w samochodach wiec obydwa musza byc jakos przystosowane. Najpierw myslelismy ,ze sporadycznie to mu same pasy wystarcza ale bedzie chyba latwiej z baza. Dlatego pytam.

Do góry