reklama
G
Georgina
Gość
Ja na ciucholand mówię do Żiwaniego Hehe, z francuska
Moge doradzic z mojego doświadczenia, że na poczatek warto się w taki śpiworek kombinezon zaopatzryć. Takiego przy Antosiu nie miałam a przydałby sie Wierzcie mi, ciężko było nakładać takiemu maleństwu zwykły kombinezon, taki spiworek jest dużo wygodniejszy Poszukajcie też takich małych spiworków do spania, super sprawa, dużo bezpieczniej nakładać na noc spiworek niż nakrywac kołderką
Ostatnia edycja:
maggie_f
Fanka BB :)
Maarta a gdzie Ty to cudo znalazłaś?Moge doradzic z mojego doświadczenia, że na poczatek warto się w taki śpiworek kombinezon zaopatzryć. Takiego przy Antosiu nie miałam a przydałby sie Wierzcie mi, ciężko było nakładać takiemu maleństwu zwykły kombinezon, taki spiworek jest dużo wygodniejszy Poszukajcie też takich małych spiworków do spania, super sprawa, dużo bezpieczniej nakładać na noc spiworek niż nakrywac kołderką
No ja też ostatnio poczyniłam mega zakupy, trafił mnie strzała mamuśki- zakupoholiczki.
W zeszłym tygodniu wpadłam do tesco ( nie lubię tego sklepu, wydaje mi się brudny i śmierdzący), wyczytałam gdzieś na forum, że tam są super rzeczy dla maluchów, no i niestety są - trzy dni pod rząd jeździłam i wychodziłam z pełnymi torbami, a ciuszki są przepiękne - ceny co po niektórych rzeczy nie należą do tescowych- ale jakość super w dodatku są jeszcze przeceny i można cosik upolować.
W czwartek wpadłam do kaphala i kupiłam Hanusi sukieneczkę na przyszłe lato, a co niech ma laseczka.
A w piątek wpadłam do smyka i tu niestety zaszalałam z 5-6 kompletów różnych ciuszków kupiłam, jak nie więcej, bałam się do domu wracać coby mnie chłop nie pogonił, i głupio mi było przed synkiem- bałam się, że będzie mu przykro, że Hani tyle kupuję. Okazało się, że Hania zawładnęła również ich sercami i cieszyli się nie mniej niż ja.
Zrobię zdjęcia to wieczorkiem, albo jutro i wstawię.
W zeszłym tygodniu wpadłam do tesco ( nie lubię tego sklepu, wydaje mi się brudny i śmierdzący), wyczytałam gdzieś na forum, że tam są super rzeczy dla maluchów, no i niestety są - trzy dni pod rząd jeździłam i wychodziłam z pełnymi torbami, a ciuszki są przepiękne - ceny co po niektórych rzeczy nie należą do tescowych- ale jakość super w dodatku są jeszcze przeceny i można cosik upolować.
W czwartek wpadłam do kaphala i kupiłam Hanusi sukieneczkę na przyszłe lato, a co niech ma laseczka.
A w piątek wpadłam do smyka i tu niestety zaszalałam z 5-6 kompletów różnych ciuszków kupiłam, jak nie więcej, bałam się do domu wracać coby mnie chłop nie pogonił, i głupio mi było przed synkiem- bałam się, że będzie mu przykro, że Hani tyle kupuję. Okazało się, że Hania zawładnęła również ich sercami i cieszyli się nie mniej niż ja.
Zrobię zdjęcia to wieczorkiem, albo jutro i wstawię.
G
Georgina
Gość
Monia chwal się ubrankami dla Maluszka
Marta ja też zamierzam taki śpiworek i kombinezon kupić, ale jeszcze nie znalazłam super, jeszcze jest czas to zaczekam
Marta ja też zamierzam taki śpiworek i kombinezon kupić, ale jeszcze nie znalazłam super, jeszcze jest czas to zaczekam
G
Georgina
Gość
Oj tak, w Tesco są śliczne ubranka dla dzieci, ale drogie i dlatego nie kupuję tam. A jak wiadomo dzieci te do roczku rosną jak na drożdżach.
reklama
Maarta a gdzie Ty to cudo znalazłaś?
Takie śpiworki są w cocodrillo, mariquita i mothercare. Kosztują od 70 zł w górę ale warto kupić bo i tak na całą zimę starczy
Podziel się: