reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Ja w poniedziałek ruszam do ciotki przetrzepać jej rzeczy po maluchach, może coś fajnego wynajmę, na pewno zabiorę jej huśtawkę, a od szwagierki łóżeczko sosnowe.:-)

reklama
no wiec ja sie przelamalam i zrobilam dzis pierwsze zakupy dla maluchów, 7 ciuszków po 2 zł kazdy heh, nie wkleje foteczki bo jestem u rodziców i nie mam kabla do aparatu

Moge doradzic z mojego doświadczenia, że na poczatek warto się w taki śpiworek kombinezon zaopatzryć. Takiego przy Antosiu nie miałam a przydałby sie:tak: Wierzcie mi, ciężko było nakładać takiemu maleństwu zwykły kombinezon, taki spiworek jest dużo wygodniejszy:tak: Poszukajcie też takich małych spiworków do spania, super sprawa, dużo bezpieczniej nakładać na noc spiworek niż nakrywac kołderką:tak:
Z8156301ROS_000_062_8144_min_4a65d6309485d.jpg

Ostatnia edycja:
Moge doradzic z mojego doświadczenia, że na poczatek warto się w taki śpiworek kombinezon zaopatzryć. Takiego przy Antosiu nie miałam a przydałby sie:tak: Wierzcie mi, ciężko było nakładać takiemu maleństwu zwykły kombinezon, taki spiworek jest dużo wygodniejszy:tak: Poszukajcie też takich małych spiworków do spania, super sprawa, dużo bezpieczniej nakładać na noc spiworek niż nakrywac kołderką:tak:
Z8156301ROS_000_062_8144_min_4a65d6309485d.jpg
Maarta a gdzie Ty to cudo znalazłaś?

No ja też ostatnio poczyniłam mega zakupy, trafił mnie strzała mamuśki- zakupoholiczki.:-D:-D:-D
W zeszłym tygodniu wpadłam do tesco ( nie lubię tego sklepu, wydaje mi się brudny i śmierdzący), wyczytałam gdzieś na forum, że tam są super rzeczy dla maluchów, no i niestety są - trzy dni pod rząd jeździłam i wychodziłam z pełnymi torbami, a ciuszki są przepiękne - ceny co po niektórych rzeczy nie należą do tescowych- ale jakość super w dodatku są jeszcze przeceny i można cosik upolować.
W czwartek wpadłam do kaphala i kupiłam Hanusi sukieneczkę na przyszłe lato, a co niech ma laseczka.
A w piątek wpadłam do smyka i tu niestety zaszalałam z 5-6 kompletów różnych ciuszków kupiłam, jak nie więcej, bałam się do domu wracać coby mnie chłop nie pogonił, i głupio mi było przed synkiem- bałam się, że będzie mu przykro, że Hani tyle kupuję. Okazało się, że Hania zawładnęła również ich sercami i cieszyli się nie mniej niż ja.
Zrobię zdjęcia to wieczorkiem, albo jutro i wstawię.

Monia chwal się ubrankami dla Maluszka:p
Marta
ja też zamierzam taki śpiworek i kombinezon kupić, ale jeszcze nie znalazłam super, jeszcze jest czas to zaczekam:)

Oj tak, w Tesco są śliczne ubranka dla dzieci, ale drogie i dlatego nie kupuję tam. A jak wiadomo dzieci te do roczku rosną jak na drożdżach.

reklama
Do góry