Ale teraz jest wiele rzeczy przecenionych, po naprawdę atrakcyjnych cenachOj tak, w Tesco są śliczne ubranka dla dzieci, ale drogie i dlatego nie kupuję tam. A jak wiadomo dzieci te do roczku rosną jak na drożdżach.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja byłam wczoraj w wielu sklepach powiem Wam szczerze, że dostałam bzika od ilości towaru ...........
nic nie potrafiłam sobie wyszperać, dostałam kociokwiku dosłownie a ilość smoczków mnie przerażała
oje wyrazy wspolczucia ... ja pojade chyba do jednego sklepu i kupie wszystko na raz (prawdopodobnie do tego internetowego w krakowie na miodowej)
NeSSi
Moderatorka
Ale za to wiemy już jakie łóżeczko chcemy
http://i732.photobucket.com/albums/ww326/ptobor/Radek_kol_sos_1.jpg
tylko ciemny kolor fajne bo razem z kołyską blokowaną:-)
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ale za to wiemy już jakie łóżeczko chcemy
Nauczysz bujac to bedziesz miala potem problem:-)ja nie radze tego robic;-)no ale kazdy woli jak chce.
Nauczysz bujac to bedziesz miala potem problem:-)ja nie radze tego robic;-)no ale kazdy woli jak chce.
nie koniecznie. Rozalka miala takie bujane lozeczko i powiem ci ze bylo to idealne rozwiazanie na kilka pierwszych miesiecy, kiedy mala sie przebudzila wystarczylo ze bujnelam ja chwile i zasypiala. plozy kolyski wymontowalam i obeszlo bez najmniejszego problemu. nie domagala sie bujania. no ale kazde dziecko inne.
Ja osobiście przeciwniczka zbędnego bujania jestem, nosząc niemowle na rękach nie trzeba go bujać a robimy to odruchowo
Antek mało bujany był i nigdy z nim problemu nie było, jak również nie dostawał smoka.
No ale napiszę coś ciekawego (jak dla mnie) ;-) miał problemy z mową tzn późno zaczął mówić, chodziliśmy do psychologa dziecięcego i logopedy. Stwierdzili, że to że mało bujany był, bo i poprzednia ciążę całą przeleżałam, mogło mieć wpływ na rozwój jego mowy Kobieta w ciąży chodząca cały czas kołysze malenstwo, a te kołysanie jest potzrebne dla prawidłowego rozwoju dziecka. Ciekawa teoria
Antek mało bujany był i nigdy z nim problemu nie było, jak również nie dostawał smoka.
No ale napiszę coś ciekawego (jak dla mnie) ;-) miał problemy z mową tzn późno zaczął mówić, chodziliśmy do psychologa dziecięcego i logopedy. Stwierdzili, że to że mało bujany był, bo i poprzednia ciążę całą przeleżałam, mogło mieć wpływ na rozwój jego mowy Kobieta w ciąży chodząca cały czas kołysze malenstwo, a te kołysanie jest potzrebne dla prawidłowego rozwoju dziecka. Ciekawa teoria
haha no mnie tez to przeraza, co wybrac z tego natłoku dobrych rzeczy przemieszanych z bublamiJa byłam wczoraj w wielu sklepach powiem Wam szczerze, że dostałam bzika od ilości towaru ...........
nic nie potrafiłam sobie wyszperać, dostałam kociokwiku dosłownie a ilość smoczków mnie przerażała
reklama
Podziel się: