reklama
Bratowa kupila wlansie z allegro tetrowki kolorowe i sa super ....tylko niewiem od ktorego sprzedawcy musze podpytac !!!!z flanela masz racje ja doslownie zakupie kilka sztuk !
To podpytaj bo sztywne pieluszki na taką małą pupcię nakładać wcale się nie uśmiecha;-)
No a tak powaznie to jak któras nie będzie uzywać tetrówek to nie ma to większego znaczenia:-)
I wybierając pościel- kołdre tez zwróćcie uwagę na ich sztywnść, kołderka powinna byc mięciutka a większośc teraz w sklepach to wręcz sterczące są, niby to nic takiego ale warto na to zwrócić uwagę bo obecnie jakoś mniejsza uwagę przekładają na jakość:-(
Podpytam No problemo !To podpytaj bo sztywne pieluszki na taką małą pupcię nakładać wcale się nie uśmiecha;-)
No a tak powaznie to jak któras nie będzie uzywać tetrówek to nie ma to większego znaczenia:-)
MOj Patryk pamietam mial swoja ulubiona tetrowke chodzil z nia ,ciagal ja wszedzie ,tulil i z nia zasypial....w nocy musialam wyciagac na spiaco mu ja aby przeprac bo bez spania jej nie oddawal a po \calym dni noszenia zawsze byla wychechlana ahhahahah
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Podpytam No problemo !
MOj Patryk pamietam mial swoja ulubiona tetrowke chodzil z nia ,ciagal ja wszedzie ,tulil i z nia zasypial....w nocy musialam wyciagac na spiaco mu ja aby przeprac bo bez spania jej nie oddawal a po \calym dni noszenia zawsze byla wychechlana ahhahahah
a nie dalo sie jej podmienic ??
a nie dalo sie jej podmienic ??
Co TY! U nas to samo było, tą swoją rozpoznawał wśród innych
Z zapomnij !!! Niewiem do tej pory jak on to robił ....zawsze wiedzial ktora to jest ahahhah !!!!!a nie dalo sie jej podmienic ??
G
Georgina
Gość
Lilijko ładne kombinezonki
Ja dostałam te pieluszki od mamy, znaczy moja córa hehe, kupiła je w sklepie w mojej miejscowości. W dotyku miłe. Też więcej kupować nie zamierzam. Chyba, że te całkiem zwykłe białe, ale czy jest potrzeba?
Ja dostałam te pieluszki od mamy, znaczy moja córa hehe, kupiła je w sklepie w mojej miejscowości. W dotyku miłe. Też więcej kupować nie zamierzam. Chyba, że te całkiem zwykłe białe, ale czy jest potrzeba?
reklama
Podziel się: