reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Moje lumpkowe zbiory (3 rzeczy są nowe)-zbierane przez 3 miesiące;-)Wczoraj dokupiłam jeszcze parę wkleję fotki wszystkiego jak zacznę prać i prasować:-)

Załączniki

• ciuszki III.jpg
    ciuszki III.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 85
  • ciuszki.jpg
    ciuszki.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
ja ciuszków mam już cały wór. dziś kupiłam wreszcie kombinezonik na zimę i kilka innych ciuszków! pochwalę się jak wyschną (bo właśnie się piorą)

Lilijka :) sliczna kolekcja :tak:

Ja dzis tez byłam na łowach heeee ,nazbierałąm kilka fajnych ciuszkow ;-).Na dniach wkleje foto :)

Pisałam już o tych rzeczach - ręczniczek od babci dla Małej i pieluchy - tetra i frotka;)) Ten ręcznik to szalenie mi się podoba:))

Georgina ale super tetry z nadrukiem!Skąd takie masz?I ja kupiłam śliczny kombinezonik na zimę:
ZIP ZAP Kombinezon Zimowy i Zajączki 68 (695072905) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item693803147_sliczny_kombinezon_dla_chlopczyka_czapka_62.html

Przezornie biorę większy rozmiar: będę mieć dwa, jeden na 62 a drugi na 68cm
Miał być jeszcze polarowy...z misiem..ale ktoś mnie ubiegł na aukcji;-)
http://www.allegro.pl/item695080262_ladybird_polarowy_kombinezon_z_kubusiem_62.html
..więc szukam dalej;-)

Kurcze zazdroszcze tym dziewczyna ktore znaja juz plec !!!!!!! Ja nie mam pola do popisu przy zakupach ,ble plec nieznana wiec biore tylko uniwersalneeeeeeeee

Lilijka jezeli chodzi ci o tetry kolorowe i to sa dostepne na allegro rozne wzory
np.masz tutaj aukcje
PIELUCHY kolorowe TETROWE tetra 70x80 PROMOCJA! (690576436) - Aukcje internetowe Allegro
a tutaj masz flanele
PIELUSZKI FLANELOWE PIELUCHY FLANELA NAJTANIEJ (694365632) - Aukcje internetowe Allegro

sa jeszcze inne wzroy i kolory tylko trzeba poszukac :)

Ja z Antosieim pierwsze miesiące uzywałam tylko pieluszek tetrowych, neistety synus uczulenia od innych dostawał:-( No i z doświadczenia powiem Wam, że tetrówki tez się róznią:tak: Ja osobiście wolę dotknąć, pomacać bo teraz większość niestety sztywna jest, nawet po gotowaniu tej sztywności nie tracą:-( A flanelowe pieluszki praktycznie sie nie przydawałay, kilka sztuk mozna mieć ale więcej nie ma potzreby.

reklama
Ja z Antosieim pierwsze miesiące uzywałam tylko pieluszek tetrowych, neistety synus uczulenia od innych dostawał:-( No i z doświadczenia powiem Wam, że tetrówki tez się róznią:tak: Ja osobiście wolę dotknąć, pomacać bo teraz większość niestety sztywna jest, nawet po gotowaniu tej sztywności nie tracą:-( A flanelowe pieluszki praktycznie sie nie przydawałay, kilka sztuk mozna mieć ale więcej nie ma potzreby.
Bratowa kupila wlansie z allegro tetrowki kolorowe i sa super ....tylko niewiem od ktorego sprzedawcy musze podpytac !!!!z flanela masz racje ja doslownie zakupie kilka sztuk !

Do góry