reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

MEA ty dopiero zobaczysz ile bedziesz miała wydatków,az cie głowa zaboli.Ty masz to szczescie ze masz wory ciuszków od siustr,ja niestety wszystko musialam kupic sama:-(

wiem wiem !! poczynajac od mebli przez lozeczko wozek ... masa tego bedzie i tzreba to w czasie sensownie rozlozyc bo jak by mi wszystko przyszlo w grudniu kupowac to tych naszych barborek braknie !!!! siostra mnie przesadami straszy ze wozek i lozeczko to sie kupuje po urodzeniu ale ja tam wole miec chyba wszystko wczesniej bo jak znam mojego meza to wymieknie i kaze mi z malenstwem na rekach jezdizc za wozkiem !!!

reklama
ja dzis polazilam troche po sklepach dla maluszkow ... ot zeby popatrzec ... i sie ZALAMALAM !!! ceny sa powalajace !!! wszystko albo niebieskie albo rozowe bleeee ja chce zielone !! albo zolte !! a ceny lozeczek czy wozkow to juz kompletny kosmos ... jak tak dalej pojdzie to wypatrze jakis w sklepie a potem polowe taniej nowy kupie na allegro ...
Dokładnie...ja jak chciałąm kupić coś uniwersalnego (nie znamy jeszcez płci) to naprawdę niezle się naszukałam ! Chciałabym bardzo znać juz wiedzieć czy chłopaczsko czy dziecwzynka będzie ,bo w Warszawie jest teraz mnóstwo przecen i super ciuszki można za połowe ceny kupić ! ale nie ma nic uniwersalnego:no:albo różowe,albo niebieskie :wściekła/y:
A co do zakupu wózka czy łozeczka ,to ja też mam plan obejżeć w sklepie a kupić na allegro...pare stów się zaoszczędzi :tak:

Ostatnia edycja:
Dokładnie...ja jak chciałąm kupić coś uniwersalnego (nie znamy jeszcez płci) to naprawdę niezle się naszukałam ! Chciałabym bardzo znać juz wiedzieć czy chłopaczsko czy dziecwzynka będzie ,bo w Warszawie jest teraz mnóstwo przecen i super ciuszki można za połowe ceny kupić ! ale nie ma nic uniwersalnego:no:albo różowe,albo niebieskie :wściekła/y:
A co do zakupu wózka czy łozeczka ,to ja też mam plan obejżeć w sklepie a kupić na allegro...pare stów się zaoszczędzi :tak:

mi wlasnie wczoraj szfagierka zakomunikowala ze lozeczko dostane od niej jednak ... Laura (2,5 roku) postanowila ze odda swoje ulubione lozeczko dzidziusiowi :) bo dzidzius jest malutki i musi miec male lozeczko a ona juz jest duza i bedzie spala na duzym lozku :)

reklama
Ale to słodkie, świetne! No i sam od siebie.. nono... pozazdrościć. Mój póki co tylko jak jest jakiś dział dziecięcy to wszystko obejrzy, obmaca, ale kupować narazie nie chce.

Do góry