G
gość _199
Gość
Być może warto czasem zerknąć na składDaje takie dla dzieci parówki nie patrzyłam z czego robią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Być może warto czasem zerknąć na składDaje takie dla dzieci parówki nie patrzyłam z czego robią
Nie wiem o jakich parówkach piszesz. Ja daje takie prosto od rzeźnika. I wiem co mają w składzie.Ja nie znam żadnej, która daje. Przecież to syf, psu bym nie dała.
Większość osób kupuje parówki w biedrze albo Lidlu, a nie u rzeźnika.Nie wiem o jakich parówkach piszesz. Ja daje takie prosto od rzeźnika. I wiem co mają w składzie.
W Lidlu czy Biedronce też można kupić dobre składnikowo, te tylko szmelc jakiśWiększość osób kupuje parówki w biedrze albo Lidlu, a nie u rzeźnika.
Już nie przesadzaj. Są parówki z dobrym składem.Ja nie znam żadnej, która daje. Przecież to syf, psu bym nie dała.
Są takie w Lidlu gdzie pisze 93procent szynki te kupuje im od lat PiratkiWiększość osób kupuje parówki w biedrze albo Lidlu, a nie u rzeźnika.