reklama
u nas woda z wanny też hicior- najlepiej jak z prysznica leci to jęzor wystawia i liże
Jakbym o swoim psie czytała Luka uwielbia wodę z prysznica - jak radek nalewa małemu wodę do wanny, to ona piersza asystuje i podpija
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa-przepis jest bardzo skaplikowany...nie wiem czy dasz rade...;-)
No ale juz pisze...
banany wrzucam do pojemnika zalewam mlekiem i miksuje...:-)
Ja na dwa banany dalam jakies pol litra mleka...
No ale juz pisze...
banany wrzucam do pojemnika zalewam mlekiem i miksuje...:-)
Ja na dwa banany dalam jakies pol litra mleka...
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
U mojej małej woda z wanny też w codziennym menu a na dodatek z pianką fuj ...... bo u nas dalej Jonsoson`s baby bedetime bath najlepszy hicior i to zarówno dla mamy i dla córki i dla brata. Piane zawsze na początek kąpieli musi sobie skosztować be..........
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia-tak na zwyklym...:-)
Wojtek nie pije za dużo. Ale wodę z wanny - czemu nie.
W ciągu dnia troszkę soczku, albo herbatki. Teraz zamierzam mu gotować zupki, to będę w nich płyn przemycać.
No i pije ze zwykłego kubeczka. Oczywiście są pewne straty, ale zdecydowana większość trafia do paszczy.:-)
W ciągu dnia troszkę soczku, albo herbatki. Teraz zamierzam mu gotować zupki, to będę w nich płyn przemycać.
No i pije ze zwykłego kubeczka. Oczywiście są pewne straty, ale zdecydowana większość trafia do paszczy.:-)
Pati,Kasia-tak na zwyklym...:-)
Ty to masz dziecko cudne, co dasz to nie dosć że zje to jeszcze wszystko OK. Ozłocic takie dziecko:-))))
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja ostatnio tez zaczęłam gotowac zupki dla Wojtka i zauważylam,ze smakuja mu bardziej, ale najlepiej to wsuwa wszystko gotowane na parze:-) no i soczki robione w domu, koktajle:-)
Podziel się: