reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Patrycja a z jakiej firmy kupujesz zupki??ja jeszcze nie podaje słoiczków Maxiemu,ale juz chyba zacznę.
Wszystkie sloiczki i soczki kupujemy HIPPA...Tylko mleko i papke mleczno bananowa podajemy od Milupy...aha jeszcze herbatke jablkowa z melisa
A ja Wam zaprezentuję ciekawostkę. Jakiś czas temu zaczęłam zapisywać kiedy Wojtek je. Tak dla własnej orientacji, żeby zobaczyć, czy jest jakaś prawidłowość. Na zdjęciu widać, że zaznaczyłam kolejne dni i godziny.
I co? Jedyna prawidłowość to jedzenie koło 20.00 po kąpieli. Z reszty możnaby jakąś abstarkcyjną serwetkę wyhaftować. :-)
I co? Jedyna prawidłowość to jedzenie koło 20.00 po kąpieli. Z reszty możnaby jakąś abstarkcyjną serwetkę wyhaftować. :-)
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Mamoot jak z daleka zobaczyłam to zdjęcie co wkleiłaś to myślałam, że to jakiś wzor na sweter czy cos takiego. Ale w sumie fajny pomysł tak zapisywać.
Mnie sie marzy żeby Kubas miał stare pory jedzenia spania itd ale jakoś niestety nie jestem w stanie nad tym zapanować. Sama jestem strasznie chaotyczna. Tracy Hogg miałaby u mnie miesiąc roboty :-) :-) :-) :-)
Mnie sie marzy żeby Kubas miał stare pory jedzenia spania itd ale jakoś niestety nie jestem w stanie nad tym zapanować. Sama jestem strasznie chaotyczna. Tracy Hogg miałaby u mnie miesiąc roboty :-) :-) :-) :-)
Ja stałe pory jedzenia mniej wiecej narzuciłam, oczywiście troche plus minus...ale mniej więcej 8,11,14,17, 20 i raz lub dwa w nocy i czasem lekkie podjadanie a raczej podpijanie przy usypianiu przez ze mnie - raz albo 2 razy dziennie. Ze spaniem jest trochę trudniej i kilkukrotnie się zmieniało ale najczęściej były 3 drzemki dziennie, dziś np 10-11, 13-14 i 16-17....wiecie co - dopiero jak to wypisałam to widzę że prześwituje przez to Tracy Hogg No ale niestety to co podałam to jest dzień idealny a chyba więcej jest tych odstępujących od normy-zwłaszcza jeśli chodzi o spanie
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Witam wszystkie czerwcowe mamusie i Wasze słodkie maleństwa:-)
My też jesteśmy z czerwca, napiszę coś więcej o sobie w odpowiednim wątku, jak znajdę trochę czasu
Póki co mam pytanie do dziewczyn, które oprócz piersi dają swoim brzdącom kaszki, zupki, deserki itp. Czy po takiej kaszce na przykład robicie jakąś konkretną przerwę zanim podacie coś innego, czy nadal karmicie na żądanie? Zapomniałam o to spytać lekarza. Ja dopiero od kilku dni rozszerzyłam dietę Maluszka i karmiłam go na żądanie, ale zauważyłam, że chyba się przejada, bo zaczął bardzo ulewać tymi "dodatkowymi" daniami.
My też jesteśmy z czerwca, napiszę coś więcej o sobie w odpowiednim wątku, jak znajdę trochę czasu
Póki co mam pytanie do dziewczyn, które oprócz piersi dają swoim brzdącom kaszki, zupki, deserki itp. Czy po takiej kaszce na przykład robicie jakąś konkretną przerwę zanim podacie coś innego, czy nadal karmicie na żądanie? Zapomniałam o to spytać lekarza. Ja dopiero od kilku dni rozszerzyłam dietę Maluszka i karmiłam go na żądanie, ale zauważyłam, że chyba się przejada, bo zaczął bardzo ulewać tymi "dodatkowymi" daniami.
Podziel się: