Myślę Beatko że twoja Oliwia jest już na tyle duża że od soczków można spokojnie zacząć (pamiętaj żeby zwiększać od 1 łyżeczki do 30 ml-spokojnie, więcej jak już zacznie jeść zupki)...ja już wielokrotnie słyszałam o tym, że pomimo wszelkich zalet naszego mleczka, w penym wieku (i to nie dopiero po 6 m-cu ale wcześniej) przestaje naszym maluchom wystarczać, takich witaminek jak w sokach i warzywkach w mleczku podobno nie ma
reklama
Ja karmię zgodnie z zaleceniem pediatry caly czas mlekiem z kaszką
Próbuję podawać zupki, ale nie bardzo smakują ....może dlatego że podaje łyżeczką?
Wszystkie deserki z jablkiem odpadają - Maciek pluje na odległość:-)
NO i te zatwardzenia!! Dziewczyny jak tego uniknąć ?
Próbuję podawać zupki, ale nie bardzo smakują ....może dlatego że podaje łyżeczką?
Wszystkie deserki z jablkiem odpadają - Maciek pluje na odległość:-)
NO i te zatwardzenia!! Dziewczyny jak tego uniknąć ?
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Co dziecko to inne bo Ola po jabłkach i po marchewce pozbyła się zaparć właśnie.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny, jakie mleko modyfikowane podajecie dzieciaczkom? Będę wprowadzać powoli bo po nowym roku ide do pracy.
Chodzi mi konkretnie o firmę. Pediatra powiedziała że należy mieć takowe w domu w razie czego.
Chodzi mi konkretnie o firmę. Pediatra powiedziała że należy mieć takowe w domu w razie czego.
Sylwia, może nie będziesz musiała? Ja chodze do pracy już prawie miesiąc, a Miki pije mleczko tylko naturalne ;-)
Na dniach ruszamy z pierwszymi soczkami - na poczatek z marchwi. 1-2 krople na 1 łyżeczke przegotowanej wody - normalnie szaleństwo
Ile na raz maksymalnie piją Wasze dzieciaki soczku z marchwi, jabłka?
Na dniach ruszamy z pierwszymi soczkami - na poczatek z marchwi. 1-2 krople na 1 łyżeczke przegotowanej wody - normalnie szaleństwo
Ile na raz maksymalnie piją Wasze dzieciaki soczku z marchwi, jabłka?
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla moja pije "Milupa"...
Dzis zapodalam mojej pannie ziemiaczek z kalafiorem...Jak dla mnie mdle to jak cholera ale Noemi zjadla ladnie...
Dzis zapodalam mojej pannie ziemiaczek z kalafiorem...Jak dla mnie mdle to jak cholera ale Noemi zjadla ladnie...
Podziel się: