reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
Nieustający smakołyk Mikusia - banan:-D:-D:-D

Mikuś, przebij pionę - Wojciaszek:-D

A propos kukurydzy, przypomniałam sobie, że mam w domu kukurydzę w kolbie. Jak myślicie? Posmakuje Wojtkowi? :-)

Asia, Wojtek je koło 19.00-19.30, kładziemy go koło 20.00, a zasypia od razu albo nawet po godzinie.

Cicha no to my ostatnio właśnie tym niezdrowym się raczymy...z biedronki ;) jest wersja słona i maślana i normalnie go uwielbiam, a dlaczego niezdrowy? Jakieś dodatki ma czy to kwestia takiego sposobu przygotowania go?
A wcześniej robiliśmy taki na oleju - w garnku

Cicha moj debiut w slodkim popcornie byl w ciechocinku na basenie ze slona woda:-D Od tego czasu bardzo taki lubilam... Jutro lece do sklepu i upraze mlodej ale dostanie naturalny...za duzo mi ostatnio slodkiego podjada...

Oooo, tego Miki jeszcze nie próbował. Czas to zmienić ;-) Ja baaardzo lubię i dawano nie jadłam:szok:W mikrofali robiłam dotychczas kilka razy a tak to zawsze na oleju na patelni ;-)
Popcorn na słodko? Ale nowina!:-D

Baska z tego co wiem chodzilo o te opary ktore sie wytwarzaja podczas prazenia z ktorymi masz kontakt po otwarciu torebki (ogolnie sa uznane za rakotworcze) no ale w domowych warunkach nie otwierasz Karolkowi torebki przed nose wiec powinno byc ok. W suie to chyba mozna uznac za szkodliwe jak ktos jest nalogowym zjadaczem popcornu i uwielbia tez sobie powachac;-):-) A tak ogolnie to popcorn z torebek zasadniczo chyba nie jest zbyt zdrwy bo jakos musza go chyba potraktowac a juz szczegolnie te smakowe. Domowe wytrorstwo jest chyba jednak lepsze choc nieco pracochlonne.
A swoja droga jak sobie Karol radzi z luskami z zewnatrz? Nie znajdujesz ich potem w pamersie?
Aha i zaczelam dawac Julkowi rodzynki (bo psalas wczesniej ze Karol lubi wiec pomyslalam, ze tez sprobuje) no i swietna sprawa, szczeglnie zamiast cukru w platkach owsianych:-)

Pati popcorn na slodko brzmi ciekawie ale u mnie chyba nie przejdzie:-) Jakos tak przyzwyczajona jestem do wersji na slono.... tradycjnalistka co sie zowie;-)

U nas kukurydza gotowana nie przeszła - ja tez takiej nie lubie ;-) ale nie mam pomysłów na obiadki dla mojego słodkiego trolla dajecie dwa dania czy jedno? i co na kolacyjke?

reklama
a ja tak jak mowilam-pryzylismy i uprazylismy:-)

fb8717cbf226da6cmed.jpg

bf3ced7b35b41344med.jpg

1fbcd344b427876emed.jpg

f12d93e032ee496amed.jpg

Do góry