reklama
Nieustający smakołyk Mikusia - banan
Mikuś, przebij pionę - Wojciaszek
A propos kukurydzy, przypomniałam sobie, że mam w domu kukurydzę w kolbie. Jak myślicie? Posmakuje Wojtkowi? :-)
Asia, Wojtek je koło 19.00-19.30, kładziemy go koło 20.00, a zasypia od razu albo nawet po godzinie.
Cicha no to my ostatnio właśnie tym niezdrowym się raczymy...z biedronki jest wersja słona i maślana i normalnie go uwielbiam, a dlaczego niezdrowy? Jakieś dodatki ma czy to kwestia takiego sposobu przygotowania go?
A wcześniej robiliśmy taki na oleju - w garnku
A wcześniej robiliśmy taki na oleju - w garnku
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha moj debiut w slodkim popcornie byl w ciechocinku na basenie ze slona woda Od tego czasu bardzo taki lubilam... Jutro lece do sklepu i upraze mlodej ale dostanie naturalny...za duzo mi ostatnio slodkiego podjada...
patrycja24berlin
No ajesli chodzi na slodko to cicha ja podczas prazenia wsypuje cukier a on tam sie roztopi i tak mniammm oblepi caly popcorn
Baska z tego co wiem chodzilo o te opary ktore sie wytwarzaja podczas prazenia z ktorymi masz kontakt po otwarciu torebki (ogolnie sa uznane za rakotworcze) no ale w domowych warunkach nie otwierasz Karolkowi torebki przed nose wiec powinno byc ok. W suie to chyba mozna uznac za szkodliwe jak ktos jest nalogowym zjadaczem popcornu i uwielbia tez sobie powachac;-):-) A tak ogolnie to popcorn z torebek zasadniczo chyba nie jest zbyt zdrwy bo jakos musza go chyba potraktowac a juz szczegolnie te smakowe. Domowe wytrorstwo jest chyba jednak lepsze choc nieco pracochlonne.
A swoja droga jak sobie Karol radzi z luskami z zewnatrz? Nie znajdujesz ich potem w pamersie?
Aha i zaczelam dawac Julkowi rodzynki (bo psalas wczesniej ze Karol lubi wiec pomyslalam, ze tez sprobuje) no i swietna sprawa, szczeglnie zamiast cukru w platkach owsianych:-)
Pati popcorn na slodko brzmi ciekawie ale u mnie chyba nie przejdzie:-) Jakos tak przyzwyczajona jestem do wersji na slono.... tradycjnalistka co sie zowie;-)
A swoja droga jak sobie Karol radzi z luskami z zewnatrz? Nie znajdujesz ich potem w pamersie?
Aha i zaczelam dawac Julkowi rodzynki (bo psalas wczesniej ze Karol lubi wiec pomyslalam, ze tez sprobuje) no i swietna sprawa, szczeglnie zamiast cukru w platkach owsianych:-)
Pati popcorn na slodko brzmi ciekawie ale u mnie chyba nie przejdzie:-) Jakos tak przyzwyczajona jestem do wersji na slono.... tradycjnalistka co sie zowie;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas kukurydza gotowana nie przeszła - ja tez takiej nie lubie ;-) ale nie mam pomysłów na obiadki dla mojego słodkiego trolla dajecie dwa dania czy jedno? i co na kolacyjke?
patrycja24berlin
moj lubi knedle z truskawkami...jak nie mam checi gotowac to robie jakies gotowce...Placki ziemiaczane,knedle,pierogi i inne"gowna":-)
reklama
patrycja24berlin
a ja tak jak mowilam-pryzylismy i uprazylismy:-)
Podziel się: