reklama
Mati to pochłania niemalże wszystko i w sumie nie mamy problemów z jedzeniem- wcina wszystkie sałatki, bigos i leczo a makarony z sosami to wciąga jak odkurzaczA najlepszym przysmakiem na przekąskę jest ogórek- kiszony, surowy czy korniszon nieważne byle był to ogóras
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ale fajne przepisy makaronowe. Jutro wypróbujemy spagetti ala Cicha A jeśli chodzi o największe ochydy które je Kuba to ostatnio aż piszczy na widok cytryny. Bastuje dopiero około połówki. Sama mi się gęba krzywi jak to piszę
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kubis to jak Noemi...
Sumka, mi sie krzywi jak to czytam!:-)
mi też .
Kurcze a Izka to niejadek , warzyw nie chce w ogóle jeść, chyba że z makaronem , kanapki be, deserki be, juz nie wiem czym mam ją karmić
patrycja24berlin
To masz troche problem z gotowaniem co Irmaa...?
Moja pochlania wszystko co jej dam...a w szczegolnosci kocha taka salatke:
groszek+pomidor+kiszony ogorek+rzodkiewka+szczypiorek+mala lyzeczka majonezu...Zajadamy sie tym prawie codzienie...:-)
Moja pochlania wszystko co jej dam...a w szczegolnosci kocha taka salatke:
groszek+pomidor+kiszony ogorek+rzodkiewka+szczypiorek+mala lyzeczka majonezu...Zajadamy sie tym prawie codzienie...:-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Moja Martulka nie jada rzeczy, które trzeba lepiej pogryźć- jak np. rzodkiewka, ogórek- no ale w sumie się nie dziwię, że zaraz wypluwa, ona ma tylko dwa ząbki, więc ugryzie, a przeżuć dziąsełkami nie wszystko się jednak da, z ząbkami łatwiej :-)
Też muszę spróbować makaron z serem jej dać wg Waszych przepisów, może jej podpasuje, bo ostatnio chyba wszystko jej się już znudziło :-) i trochę zaczyna wybrzydzać :-) więc szukam nowych inspiracji- jak macie jakieś fajne przepisy na szybkie dania to poproszę :-)
Też muszę spróbować makaron z serem jej dać wg Waszych przepisów, może jej podpasuje, bo ostatnio chyba wszystko jej się już znudziło :-) i trochę zaczyna wybrzydzać :-) więc szukam nowych inspiracji- jak macie jakieś fajne przepisy na szybkie dania to poproszę :-)
patrycja24berlin
Zrobilam mlodej dzis na kolacje ryz z jablkami i cynamonem...oczywiscie zasowala ze smakiem do tego stopnia ze po jakiejs pol godzinie poszla do piekarnika,otworzyla drzwiczki i darla sie mniammm mniammm....Ale wiecej nie dostala...bo juz czekala butla z kakalkiem:-)
reklama
He, he dobra jest Noemi:-)
My dzis zajadalismy sie babka ziemniaczana (ciekawa jestem czy to gdzies poza Podlasiem istnieje?) i golabkami mojej mamy. A na sniadanko i deser byla swiezo upieczona bulka drozdzowa z kruszonka:-) Jeszcze tylko kilka dni takiego dogadzania a potem juz bedzie powrot do samodzielnego pichcenia. Z jednej strony moze i dobrze bo cos czuje, ze przez te dwa tygodnie 'kulinarnej
rozpusty' przybylo mi gdzie niegdzie kilka centymetrow
My dzis zajadalismy sie babka ziemniaczana (ciekawa jestem czy to gdzies poza Podlasiem istnieje?) i golabkami mojej mamy. A na sniadanko i deser byla swiezo upieczona bulka drozdzowa z kruszonka:-) Jeszcze tylko kilka dni takiego dogadzania a potem juz bedzie powrot do samodzielnego pichcenia. Z jednej strony moze i dobrze bo cos czuje, ze przez te dwa tygodnie 'kulinarnej
rozpusty' przybylo mi gdzie niegdzie kilka centymetrow
Podziel się: