reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Noemi wypija tylko wieczorem przed spaniem i przewaznie ok.180ml...bywalo ze wypijala wiecej ale ostatnio 180 jest wystarczajace...
Zastanawiam sie czy powoli odstawic modyfikowane i przejsc bna zwykle kartonowe...Musze przydyskutowac to z naszym pediatra jak pojde na szczepienie...
My jak lody jemy mloda dostaje wtedy tylko wafelka i jest spokoj...Nie lubie gdy jest czyms umazana jak nie jestesmy w domu
Zastanawiam sie czy powoli odstawic modyfikowane i przejsc bna zwykle kartonowe...Musze przydyskutowac to z naszym pediatra jak pojde na szczepienie...
My jak lody jemy mloda dostaje wtedy tylko wafelka i jest spokoj...Nie lubie gdy jest czyms umazana jak nie jestesmy w domu
Moj ostatnio ma jakis mlekowstret bo prawie wogle nie chce mleka pic. Wczesniej pil zawsze przed snem 220-240ml a teraz rano na 150ml robie mu kaszke, zeby choc troche tego mleka w tej jego diecie bylo. Nie wiem od czego to zalezy - moze za duzo wcina na kolacje i potem mu sie nie chce albo mleko mu nie pasuje. W Polsce kupilam Nan3 i pil spokojnie, potem w Belgii nie moglam go znalezc i kupilam takie gotowe juz w kartonie Nestle po 1 roku zycia - i nie bardzo chce go pic. Junior Milk z Nestle tez jakos nie bardzo mu smakuje:-( A Nana3 czy tez tego ktorego uzywalismy w USA nie moge tu znalezc:-(
Pati jak bedziesz u lekarza to zapytaj jak z tym mlekiem bo mnie sie wydaje ze przynajmniej do 18 miesiaca to to modyfikowane jest chyba lepsze niz zwykle (ale moze sie myle).
Pati jak bedziesz u lekarza to zapytaj jak z tym mlekiem bo mnie sie wydaje ze przynajmniej do 18 miesiaca to to modyfikowane jest chyba lepsze niz zwykle (ale moze sie myle).
A tak ogolnie to nasz Julek wcina wszystko co mu damy albo jeszcze lepiej co u rodzicow na talerzu:-) Ostatnio na weselu przysmakiem byl smalec ze skwarkami na wiejskim chlebie a nad mozem wedzona rybka i oliwki Probowal nawet krupniokow(kaszanki) i tez mu smakowalo ale nie bardzo chcialam mu dawac. Sery plesniowe tez ma w menu. Mowiac krotko zjada wszystko bez problemow i nie zaprzecze, ze bardzo nam ta Julkowa cecha charakteru ulatwia podroze:-)
Jedyne co mu wydzielamy to slodycze - bo dostaje zazwyczaj male ciastko dla dzieci po obiedzie i tyle (choc w Polsce babcia rozpiesila go roche domowymi wypiekami;-):-)).
Jedyne co mu wydzielamy to slodycze - bo dostaje zazwyczaj male ciastko dla dzieci po obiedzie i tyle (choc w Polsce babcia rozpiesila go roche domowymi wypiekami;-):-)).
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha ja dopiero 30 sierpnia ale bede u lekarza...
Jezeli chodzi o jedzenia nie mam wogole zadnych problemow z Noemi...Zje wszystko co jej dam...A salatki warzywne to wprost uwielbia...
Jezeli chodzi o jedzenia nie mam wogole zadnych problemow z Noemi...Zje wszystko co jej dam...A salatki warzywne to wprost uwielbia...
W Polsce kupilam Nan3 i pil spokojnie, potem w Belgii nie moglam go znalezc i kupilam takie gotowe juz w kartonie Nestle po 1 roku zycia - i nie bardzo chce go pic. Junior Milk z Nestle tez jakos nie bardzo mu smakuje:-( A Nana3 czy tez tego ktorego uzywalismy w USA nie moge tu znalezc:-(
Cicha, jakbyś chciała to mogę Ci jakąś wielką mlekową paczke zrobic i wysłać ;-)
Z Mikusiem tez nie ma problemów jesli chodzi o jedzenie. Bardzo chętnie próbuje wszystkiego co mu dajemy.
Ostatnio był niezły numer. Został jeden sznycelek, nikt nie chciał jeść (już nie daliśmy rady) i padło na Lukę 9wiadomo, ta to nie pogardzi). Dawalam Luce kawałki za wykonane polecenia i nawinął się Miki-tez chciał ją pokarmić, no to dałam mu kawałek, żeby jej dał. Dał - O.K. Dałam drugi a ten myk i sam go zjadł
reklama
Cicha ja 25-27 sierpnia będę na campingu nad jeziorem bodeńskim, wprawdzie po niemieckiej stronie, ale patrzyłam na mapie że to nie jest daleko od ciebie, więc jakbyś chciała i miała czas to mogłybyśmy się gdzieś spotkać, to od razu przywiozłabym ci z Polski to nan3 :-):-):-)
Podziel się: